Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyEdisonova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Edisonova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj
Cena1 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 471 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 (56 m2) v Ostravě – Hrabůvce. Je situován v tříposchoďovém domě na druhém podlaží, přímo u Městského úřadu Jih. Dům je po celkové revitalizaci, je zateplený, má nové malby na chodbách, nové stoupačky, trubky v plastu, hydroizolaci, novou střechu a nové balkony. K bytu přísluší nový, zděný, velký sklep (až 9m2), zabezpečený ocelovými dveřmi a mřížemi, plus bramborový sklep.

Byt je zrekonstruován a chráněn bezpečnostními dveřmi Sherlock. Elektrické rozvody jsou v mědi. Dále jsou zde úplně nové omítky i bílé malby, nová plovoucí podlaha, s níž jsou barevně sladěny nově osazené dveře a kompletně zrekonstruovaná koupelna s LED svítidly. Kolem domu je hodně zeleně, stromy, zahrada a pískoviště. Školka je vzdálena cca 50 m, tramvajová zastávka (ÚMOb Jih) cca 50 m, trafika cca 20 m. Je zde bezproblémové parkováni přímo naproti domu na monitorovaném parkovišti. Byt je připraven ihned k nastěhování, s možností přihlášení k trvalému pobytu. Budova nemá energetický štítek, z toho důvodu uvádíme třídu G. Přijďte se podívat, jste vítáni.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575983
Dispozice2+1
Dostupné od24. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.