Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m²U Jízdárny, Praha - Dolní Chabry

U Jízdárny, Praha - Dolní ChabryVybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby3 654 Kč
+ Vratná kauce16 560 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu plně zařízený byt 2+kk s balkonem ve velmi klidné městské části Prahy 8 - Dolní Chabry. Celková plocha bytu 49 m2 + balkon 8 m2. Velmi světlý byt se nachází v třetím patře cihlového domu z roku 2009 v zástavbě rodinných domů.

Byt se skládá z prostorné chodby, na kterou navazuje ložnice s vestavěnou skříní z masivu, zařízená dvěma lůžky se stolky. Dále z prostorné koupelny s umyvadlem, sprchovým koutem a zrcadlem. Koupelna a WC jsou odděleny. Na chodbu navazuje obývací pokoj, který je spojen s kuchyňským koutem. Kuchyňský kout je vybaven všemi spotřebiči (troubou se sporákem, digestoří, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a lednicí s mrazákem). Obývací část je vybavena gaučem, jídelním stolem se čtyřmi židlemi, dalším lůžkem a komodou. Na obývací pokoj navazuje prostorná slunný balkon orientovaná na východ, oddělený od ostatních sousedních balkonů neprůhlednými stěnami.

Samostatná městská část Dolní Chabry jsou velmi pěknou, klidnou a příjemnou destinací pro bydlení, nabízí spoustu kulturního a sportovního vyžití – v docházkové vzdálenosti se nachází např. Sokol Dolní Chabry, fotbalové hřiště nebo mateřská školka. V okolí Dolních Chaber se nachází krásná přírodní oblast Draháňská rokle s nádherným mlýnem, údolí řeky Vltavy a jiné krásy okolního povodí.

Spojení městskou hromadnou dopravou do stanice metra Kobylisy je vzdálena 10 minut autobusem, jehož zastávka je hned za domem. Městskou hromadnou dopravou se dostanete za 22 minut do centra (Muzeum).

Byt je možný k nastěhování od 1. 10. 2019

We offer for rent fully furnished apartment 2 + kk with balcony in a very quiet part of Prague 8 - Dolní Chabry. The total area of ​​the apartment 49 m2 + balcony 8 m2. Very bright apartment is located on the third floor of a brick house from 2009 in the family houses.

The apartment consists of a spacious hallway to the bedroom with built-in wardrobe made of solid wood, furnished with two beds with tables. Furthermore, the spacious bathroom with sink, shower and mirror. Bathroom and toilet are separated. The hall is connected to the living room, which is connected to the kitchenette. The kitchenette is equipped with all appliances (oven with stove, hood, microwave, kettle and fridge / freezer). The living area is equipped with a sofa, dining table with four chairs, another bed and chest of drawers. The living room is followed by a spacious sunny balcony facing east, separated from other neighboring balconies by opaque walls.

Lower Chabry is a very nice, quiet and pleasant destination for living, offers plenty of cultural and sports activities - within walking distance, for example, Sokol Dolní Chabry, football field or kindergarten. In the surroundings of Dolní Chaber there is a beautiful natural area Draháňská rokle with a beautiful mill, Vltava river valley and other beauty of the surrounding river basin.

Kobylisy Metro Station is 10 minutes away by public bus, which stops right behind the house. The city center (Museum) can be reached in 22 minutes by public transport.

The apartment is available for occupancy from 1 October 2019

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576302
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.