Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyNa Šutce, Praha - Troja

Rezervováno
Na Šutce, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme slunný byt 3+kk o výměře 79 m2 včetně sklepa v cihlovém domě se zahradou 5 minut pěšky od metra Kobylisy. Byt se nachází ve 4. (posledním) podlaží domu bez výtahu, má lodžii a nádherný výhled na město. Okna jsou orientována na jih a na sever (do zahrady). Ideální pro pár či rodinu s malými dětmi – klidná rezidenční lokalita Troja, se základní školou a školkou v ulici, s minimálním provozem, několik nových dětských hřišť v okolí. V pěší vzdálenosti je botanická i zoologická zahrada, Čimický háj i přírodní parky Havránka a Velká skála. K domu patří zahrada o rozloze 3 500 m2 k užívání pouze pro obyvatele domu. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (24 m2), velkého pokoje (24 m2) a ložnice (15 m2), koupelny, samostatného WC a předsíně. K bytu patří i prostorný sklep (8 m2) a možnost využívat společnou kolárnu/kočárkárnu.

Byt prošel rekonstrukcí v roce 2012 – voda, plyn, parkety ve všech místnostech, nové radiátory, dřevěná okna. Byt prodáváme částečně zařízený, je možné zde bydlet okamžitě – kuchyň z masivu včetně spotřebičů (pořízeny 2012), skříně (rok 2016) a knihovna. Topení je centrální na plyn, v domě se plánuje zateplení. Poplatky včetně fondu oprav, topení a vody: 4 200 Kč + elektřina + plyn. Parkování pro rezidenty je možné přímo před domem, vynikající dopravní dostupnost - 5 minut pěšky od domu je stanice metra Kobylisy, zastávka tramvaje Hercovka či Ke Stírce i zastávka autobusu Služská a Písečná.

Cena: prodej bytu nejvyšší nabídce, minimálně 6 500 000 Kč.

Pro bližší informace a prohlídku bytu pište prosím na emailovou adresu jirina.neumannova@gmail.com. Ozveme se zpět.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576458
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.