Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyU Sluncové, Praha - Karlín

Rezervováno
U Sluncové, Praha - KarlínMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme pronájem krásného, zrekonstruovaného (plovoucí podlahy, plastová okna, designové dveře Sapeli, zděné jádro a příčky), vybaveného bytu 3+kk (74 m2 včetně 7 m2 lodžie) s nadstandardními úložnými prostory, moderními spotřebiči a prostornou lodžií s krásným výhledem do zeleně. K bytu náleží i sklep v přízemí domu. Byt se nachází v klidné části v bezprostřední blízkosti historické Invalidovny.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyní, lodžie, dvou samostatných neprůchozích ložnic (oddělené chodbou od obývacího pokoje), koupelny, samostatného WC a předsíně. Byt je plně vybaven včetně pračky, základního nádobí, vysavače, sušáku na prádlo a nábytkem dle fotografií.

Byt je umístěn 700 m od stanice metra Invalidovna (cca 7 minut pěšky na metro). Parkovací stání bezproblémové na ulici i pro návštěvy (modré a smíšené zóny - možnost zřízení trvalého pobytu s parkováním v modré zóně)

Popis:

V předsíni je umístěn botník, věšák a velká prostorná šatní skříň. Z předsíně je vstup do koupelny, WC a obývacího pokoje.

Koupelna je vybavená vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a pračkou.

WC je samostatné s malým umyvadlem.

V obývacím pokoji je plně vybavená kuchyň (horkovzdušná trouba, myčka, plynový sporák se 4 hořáky, základní nádobí, kávovar Cafissimo, lednice s mrazákem). Dále rozkládací sedačka Polstrin potažená materiálem Alcantara, konferenční stolek Ikea, 3 knihovny Billy Ikea, bílý lakovaný barový pultík s 2 designovými židlemi, TV skříňka.

V obývacím pokoji jsou textilní závěsy. Z obývacího pokoje je vstup do chodby s velkými skříněmi až do stropu, z chodby je vstup do 2 samostatných místností (ložnice+pokoj), z nichž ložnice má opět vestavné skříně po celé délce stěny. V ložnici je dvojlůžková postel s matrací, 2 noční stolky, vestavěná skříň a křeslo. V dalším pokoji je umístěna knihovnička a toaletní stolek. V ložnici i pokoji jsou v oknech instalovány vnitřní žaluzie.

V domě je společná kolárna. Dům je čistý a udržovaný, zateplený, s plastovými okny, se zrekonstruovaným vchodem na čip, dále je zde zrekonstruovaný moderní výtah (lze se vejít i s kočárkem). V domě je instalován videotelefon, takže doma na vidíte, kdo vchází do domu a komu otevíráte dveře. V domě i bytě je zaveden internet firem UPC a Pe3ny.

Exklusivní lokalita Karlína, v dochozí vzdálenosti je nepřeberné množství kaváren, restaurací, barů a trendy podniků.

Nájem bytu je 20.000 Kč + 2.300 Kč poplatky (stanoveno dle předchozích let při obsazenosti 2 osob). Kauce ve výši jedné měsíční platby nájemného. Byt je k dispozici k nastěhování ihned.

Byt je nekuřácký.

RK prosím volat pouze pokud máte konkrétního zájemce, který si přeje zaplatit provizi.

We offer for rent a beautiful renovated apartment 3+kk (74 m2 including 7 m2 loggia) with a huge wardrobe cabinets and beautiful view to green area in a close proximity to historical Invalidovna building. The apartment is fully equipped with modern appliances (including a washing machine, dish washer and gas stove), basic kitchen accessories (utensils, plates, glasses etc..) and furniture. including, basic dishes, vacuum cleaner, clothes dryer and furniture according to the photos. The apartment is located 700 m from the metro station Invalidovna (about 7-minute walk to a metro station). Parking space easily available on the street for residents and guests (blue and mixed zones – permanent residency possible).

The apartment consists of a living room with kitchen, loggia, two separate bedrooms (separated from the living room by the halllway), bathroom, separate toilet and a hall.

In the hall you will find a shoe rack, coat hooks and a large spacious wardrobe.

From the hall there is an entrance to the bathroom, toilet and a living room. The bathroom is fitted with a bathtub, a shower, a wash-basin and a washing machine. The toilet is separate with a small wash-basin. The living room with a fully equipped kitchen (oven, dishwasher, gas stove, basic dishes, Caffisimo coffee machine, fridge / freezer). Furthermore, sofa Polstrin with Alcantara material, coffee table Ikea, 3 libraries Billy Ikea, white lacquered bar with 2 design chairs, TV cabinet. From the living room is the entrance to the hallway with large cabinets up to the ceiling. There are 2 separate entrances to 2 separate bedrooms, one of which has built-in wardrobes along the entire length of the wall. One bedroom has a bed with a mattress, 2 bed-side tables and an armchair. There are textile curtains in the living room, 2 bedrooms are equipped with internal blinds.

The house has a shared room for bikes. The house is clean and very well maintained, insulated, with plastic windows, with a renovated entrance and access on the chip with a video telephone installed in every apartment. There is also a renovated modern elevator where you can fit in with a stroller.

Exclusive location of Karlin, within walking distance, there are plenty of restaurants, bars, cafes.

Rent: 20.000 CZK + 2.300 CZK utilities (based on previous years of 2 persons occupancy). Deposit of one month rent. The apartment is available for rent immediately.

For more information and viewing please contact me.

Non-smokers (strictly).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576589
Dispozice3+kk
Dostupné od4. 7. 2020
Podlaží6
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDInvalidovna
🚶 491 m (6 min)
PoštaPraha 8
🚘 1 704 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 405 m (5 min)
BankaČSOB
🚶 799 m (10 min)
Restaurace
🚶 203 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 831 m (10 min)
ŠkolaZŠ U Invalidovny
🚶 366 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 383 m (5 min)
Sportoviště
🚘 968 m (3 min)
Hřiště
🚶 299 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.