Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 121 m² bez realitkyBenická, Praha - Strašnice

Benická, Praha - StrašniceMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím pronájem mezonetového bytu 3+kk (115 m2) s balkonem (6 m2) ve třetím patře bytového domu z roku 2005. Na spodní úrovi bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem na balkon, ložnice, samostatná toaleta, koupelna s vanou a sprchovým koutem, předsíň, hala, šatna, komora a spíž. V horním patře je druhá ložnice, toaleta a další úložné prostory. K bytu patří také sklep v přízemí domu, kde lze skladovat sportovní vybavení.

Byt je vybaven kuchyní s kombinovanou lednicí s mrazákem, plynovou varnou deskou a horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a digestoří. Na podlaze v bytě jsou dřevěné parkety, keramická dlažba a koberec. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem přímo v bytě. Balkon je stíněn markýzou na elektrické ovládání.

Dům stojí v tiché ulici, orientace oken je J,Z,V. Výhled je do parku a na rodinné domky. V okolí je spousta zeleně a sportovišť (Gutovka, plavecký stadion Slavia, lední stadion Škoda Icerink, tenisové kurty a další). V pěším dosahu jsou školky a školy i kompletní občanská vybavenost. Metro Strašnická je 7 minut pěšky nebo 4 minuty MHD, autobus a tramvaj jsou 2 minuty od domu. Nájezd na jižní spojku jen pár minut jízdy.

Available: 3+kk duplex apartment (115 m2) with balcony (6m2) on the third floor of an apartment building constructed in 2005. The lower level includes a spacious living room with kitchenette and direct access to the balcony, one bedroom, washroom with bath and standing shower, separated toilet, walk-in closet, and hallway. On the upper floor, you'll find the master bedroom with a second toilet and storage area. The flat also includes a cellar space on the ground floor of the building for storing sports equipment and other occasional items.

The apartment is equipped with a kitchen that includes a combined refrigerator and freezer, gas cooker and oven, dishwasher, and microwave. The floors through most of the flat are solid wood parquet with new carpeting in the upper master bedroom and ceramic tiling in the bathroom and toilets. Heating is via an in-unit gas boiler. The balcony is shaded with a full-length electric awning.

The building is situated in a green area on a quiet street one block from the main street and has large windows on three sides of the building (east, west, and south) with a view of the park. The location is close to local sports facilities including Gutovka park, Slavia swimming stadium, the Škoda Icerink, tennis courts, and others. There are several kindergartens and schools nearby as well as supermarkets, shops, and shopping centres. Transport via bus and tram are just a 2 minute walk away, and it's 7 minutes to Metro Strašnická or 4 minutes by bus or tram. Access to the Jižní spojka highway is 2 minutes away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576610
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Plocha121
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Strašnice
🚶 115 m (1 min)
PoštaPraha 10
🚘 1 694 m (3 min)
Obchod
🚶 250 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 254 m (4 min)
RestauraceŠvejk Restaurant Strašnice
🚶 70 m (1 min)
LékárnaLékárna Krupská
🚶 369 m (4 min)
ŠkolaZŠ Gutova
🚶 386 m (5 min)
Mateřská školaMS Nucicka
🚶 654 m (8 min)
Sportoviště
🚶 521 m (6 min)
Hřiště
🚶 89 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.