Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 127 m² bez realitkyNová Role - Mezirolí, Karlovarský kraj

Nová Role - Mezirolí, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena5 599 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 745 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji novostavbu rodinného domu z roku 2015 o dispozici 4+1 v pěkné, klidné a zdravé lokalitě vhodné pro rodinný život. Dům je postaven jako nízkoenergetický z pórobetonových tvárnic s 20 cm fasádního izolantu, půdní prostor zateplen 40 cm minerální vaty, kvalitní okna s izolačními trojskly.

Klidná lokalita v čtvrti nově postavených rodinných domů s krásným výhledem na Krušné Hory. V zahradě je parkovací místo na zpevněné zámkové dlažbě, před domem jsou vyhrazená další 2 parkovací místa. Brána je automatická s dálkovým ovládáním. Celý pozemek o velikosti 776 m² je pravidelně udržován, jsou zde také vybudovány chodníky ze zámkové dlažby, dále zasklená terasa bezpečnostním sklem o velikosti 39 m2. Na zahradě je dětské pískoviště a také kvalitní dřevěný domek s betonovou podlahou, vestavěnými regály sloužící jako dílna o velikosti 10 m².

Dispozice domu je následující: Do domu se vstupuje přes zádveří s dlažbou, vestavěnou skříní, zrcadlem a věšákem o velikosti 5,22 m². Ze zádveří je přístupná technická místnost o velikosti 2 m² s dlažbou, plynovým kotlem, pračkou a sušičkou. Z chodby o velikosti 8,29 m2 jsou přístupné další pokoje. Jižně orientovaný pokoj s laminátovou podlahou o velikosti 11,76 m² s vestavěnou skříní. Druhý jižní pokoj o velikosti 14 m² s laminátovou podlahou. Třetí pokoj s laminátovou podlahou s vestavěným pultem s umyvadlem o velikosti 11,45 m². Velmi prostorná a světlá koupelna s WC, sprchovým koutem, umyvadlem a velkou rohovou vanou o velikosti téměř 10 m2 obložená kvalitní italskou dlažbou a sanitární technikou od zn. Ravak. Druhá samostatná toaleta s umyvadlem o velikosti 2 m2. Prosluněný obývací pokoj s jídelním koutem o velikosti 22 m² je spojený s velmi prostornou kuchyní o velikosti 11 m². Kuchyň s keramickou dlažbou obsahuje veškeré kvalitní vestavěné spotřebiče vč. americké lednice s výdejníkem vody a automatickým výrobníkem ledu. Z kuchyně je také přístupná prostorná spíž na úschovu potravin s vestavěními policemi.

Celé vybavení domu je ve vyšším standardu, plastová 6ti komorová okna s trojsklem Rehau, bezpečnostní vstupní dveře s tříbodovým zamykáním, kondenzační plynový kotel Vaillant, elektrická vjezdová brána s dálkovým ovládáním, dřevěné dveře z masivu, v každém pokoji je zaveden internet a satelit, LED osvětlení. Dům je připojen na vodovod, kanalizaci a el. energii (noční proud). Součástí ceny je částečné vybavení nemovitosti, vše dle vzájemné dohody. Stěhování dle vzájemné dohody.

Dům je velmi nízkoenergetický a náklady na provoz činní pouze 2 400,- Kč (elektřina vč. vytápění).

V rámci financování a úhrady části kupní ceny je možné využít převzetí hypotečního úvěru ve výši 2 mil. Kč na nemovitost se splatností 29 let, nízkým úrokem ve výši 1,89 p.a. a fixací na 7 let.

Prodej přímo od majitele. RK nevolejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576685
Dispozice4+1
Dostupné od1. 1. 2020
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha127
VybavenoČástečně
Plocha pozemku776
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.