Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 160 m² bez realitkyKamenice - Štiřín, Středočeský kraj

Kamenice - Štiřín, Středočeský krajGaráž
Cena5 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 477 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám samostatného RD 2+1, 2+kk v obci Kostelec u Křížků, okr. Praha - východ se dvěma koupelnami. Dům je podsklepený. Technický stav domu je horší, nutno dořešit topení (kotel). V některých místnostech jsou již instalovány radiátory. Dům je připojen na rozvod elektrické energie a městský vodovod. V dosahu domu je rozvod plynu. Dům je z větší části vyklizen.

Na pozemku o velikosti 1000 m2 je samostatně stojící garáž s montážní jámou a dílnou, dále zděná budova sloužící k uskladnění zahradního nářadí a dřeva a skleník pro pěstování zeleniny. Na pozemku je několik vzrostlých ovocných stromů (jabloně). Dále je zde studny, jejíž vodu lze použít i jako pitnou nebo na zalévání zahrady, u vstupu na zahradu je pak jímka městského vodovodu. Vstupní část domu je částečně dlážděna ve velikosti pro zaparkování osobního auta.

Při vstupu do domu je předsíň, ze které se vchází do chodby. Na konci chodby je rekonstruovaná koupelna spojená s toaletou, vpravo vstup do sklepa a vlevo vstup do kuchyně, obývacího pokoje a ložnice.

Vstup do horního patra je přes schodiště, které vede vnitřkem domu. V horním patře se nachází obývací pokoj s kuchyňskou linkou, která je v současnosti demontovaná, ložnice a koupelna s vanou. Dále je zde i menší místnost, kterou je možné využít jako šatnu.

Prostor ve zkoseném podkroví je využit jako odkládací a lze ho používat jako vestavěné skříně. Z tohoto patra je vstup na půdu, která není obytná. V omezené míře by šla využít pro uskladnění dočasně nepoužitých věcí.

Dům se nachází v zástavbě rodinných domů, v udržované obci s moderní výstavbou. V dosahu jsou lesy plné hub a krásná příroda. V docházkové vzdálenosti od domu je krytá tenisová a squashová hala, obchody, škola a golfový klub s moderní restaurací.

V nedaleké Kamenici (asi 1 km) jsou veškeré služby, vč. lékařských. Nedaleko je zámek Štiřín a golfová hřiště.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576713
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 10. 2019
StavŠpatný
PENBF - Velmi nehospodárná
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha160
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 000
Typ budovyCihla
RekonstrukceExteriér
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.