Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 86 m² bez realitkyPod Strojírnami, Praha - Vysočany

Pod Strojírnami, Praha - VysočanyVybaveno
Cena6 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 948 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prosvětlený, prostorný, mezonetový byt 2+kk v osobním vlastnictví v cihlovém domě o velikosti 85,16 m2 s možností odkoupení druhé poloviny půdního prostoru od SVJ, který je v současnosti nevyužitý. Jednotka se skládá dole ze vstupní haly, ložnice a koupelny, nahoře z obývacího pokoje, relaxační zóny, pc koutku a kuchyně. Mezonet byl vybudován v půdním prostoru před 10 lety. Střecha i okna jsou nová. Zateplení je širší, než nařizuje norma. V bytě je 2 roky stará klimatizace. Před 4 lety jsme nechali udělat v celém bytě dubové podlahy, z dubových prken 2.5 cm širokých a nové schodiště. Sazba elektřiny D45 (20h levného tarifu denně), vytápění plynem a elektřinou.

Ma Můstek to je z metra Vysočanská 12 minut, stanice se nachází 7 minut chůze od bytu,, metro Kolbenova 8 minut, tramvajová zastávka Poštovská je před domem, oblast je bez parkovacích zón. Cestou na metro Vysočanská se nachází ZŠ, gymnázium, MŠ, pekárna s domácí chlebem, Radegastovna, kadeřnictví, kosmetika, praktický lékař, tenisové kurty, běžecká trať, v areálu Pragovky skvělá kavárna a hned pod domem cyklostezka kolem Rokytky, po které se během chvilky dostane k Hořejšímu rybníku, kde se v létě skvěle koupe griluje. Na metru Vysočanská je OC Fénix s řadou restaurací, poštou a zbytkem potřebných služeb ke kvalitnímu životu.

K bytu náleží sklep o výměře cca 4,2 m2. Cena tohoto prostoru je již zahrnuta v ceně bytu a nachází se v suterénu budovy.

Vysočany bývaly kdysi průmyslovou částí Prahy, avšak nyní se velice dynamicky rozvíjí a prognózy jasně ukazují, že za pár let z ní pravděpodobně bude nový pražský Karlín…. to také díky plánu vybudovat v areálu Pragovky obrovské centrum moderního umění a u tramvajové zastávky Poštovská zase rozsáhlé Bussines centrum. Byt v této lokalitě je ideální investicí.

Celá lokalita je klidná, bezpečná se spoustou zeleně. Po dohodě lze prodat byt spolu s dalším vybavením. Internet a UPC je samozřejmost.

Poplatky jsou ve výši 1792 Kč do fondu oprav, 2000 Kč dohromady elektřina a plyn, možno doložit faktury.

Fotografie jsou z průběhu našeho života v něm. Proto z počátku na některých fotografiích není zábradlí, klimatizace, které jsme dodělali až později.

Byt je volný od února 2020.

Prohlídky dle domluvy. Tel: 608295453

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576855
Dispozice2+kk
Dostupné od31. 1. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha86
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.