Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyRašova, Praha - Háje

Rašova, Praha - HájeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Pronajmu byt 3 kk, 67,5 m2, ulice Rašova, Praha – Háje.

Jde o nově vybudovaný byt, vkusně zařízený (včetně nábytku na míru), ve výborné lokalitě – v dosahu metra C a zároveň ve velmi klidné části hlavního města.

Čtyřpatrový dům je nedávno zateplen, byt se nachází v přízemí s okny do plotem chráněné části společného pozemku. Byt v osobním vlastnictví se skládá z obytné kuchyně, ložnice, pokoje, koupelny (vana + sprcha) a oddělného WC (včetně umývátka). Součástí bytu je rovněž sklep. Kolárna / kočárkárna je k dispozici.

Obytná kuchyně nabízí kompletně zařízenou kuchyňskou linku (varná deska, digestoř, velká lednice s mrazákem a pračka) a kredenc. Obytné místnosti, včetně chodby disponují vestavěnými skříněmi. Koupelna je zařízena skříňkou pod a nad umyvadlem a další skříní. Byt je jednotně (probrušovaný nábytek) a vkusně zařízen v přírodním stylu, včetně dřevěné kuchyňské desky a parapetů. Na zemi je dlažba a plovoucí podlaha.

Výhodou bytu je vlastní plynový kotel, sloužící jak k topení, tak ohřevu vody – máte tedy 100 % kontrolu nad vynaloženými energiemi. Veškerá okna bytu jsou opatřena elektricky ovládanými předokenními roletami, což poskytuje vysokou úroveň zabezpečení bytu, 100 % kontrolu nad regulací světla a také podstatný energetický efekt. Nová, plastová okna jsou dále opatřena vnitřními žaluziemi.

Nové vstupní dveře chrání byt dvěma zámky s rozdílnými klíči.

Lokalita je výborně dostupná – 5 min. na autobusovou zastávku (1 stanice na metro C - Háje), 9 min. přímo na metro C – Háje, 6 min. sjezd na D1 či centrum. Navzdory blízkosti metra je byt umístěn v nízké, příjemné zástavbě – ve slepé ulici (bezproblémové parkování). V dosahu je veškerá občanská vybavenost – Lidl 3 min., Alza 3 min., 2 mateřské školy do 5 min., rovněž tak základní a střední škola (OA), 2 kostely, různá sportoviště (např. Jedenáctka, Squashpoint, Galaxie fitness), restaurace, banky, kavárny, mateřská centra, dětská hřiště, pošta, zdravotnická zařízení, kino Galaxie, OC Chodov (8 minut autem).

Lokalita je jedinečná i pro milovníky přírody, Miličovský les (vzrostlý les a soustava rybníků) do 5 min. (včetně oblíbeného zooparku), lesopark a vodní nádrž Hostivař do 15 min.

Prohlídky každou středu, od 17. hod.

775 178 693 (jen SMS apod.), RK nekontaktovat!!!

tvalek@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576859
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží1
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha68
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.