Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyOsadní, Praha - Holešovice

Osadní, Praha - HolešoviceVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Pronájem bytu 2+kk /41m2,terasa 13 m², parkovací stání, ul. Osadní, Praha 7 - Holešovice :

Nabízím k pronájmu světlý, nový, doposud neužívaný a zařízený byt v 1. patře novostavby s výtahem - rezidenčního projektu Vivus - Osadní. Byt se nachází v žádané a rozvíjející se lokalitě Prahy 7- Holešovicích. V blízkém okolí je v pěší dostupnosti veškerá občanská vybavenost, základní škola, mateřská školka, nákupní možnosti Albert, Norma apod. Velmi dobré je i dopravní spojením do centra Prahy - tramvají do 10 min. na metro C - Nádraží Holešovice, Palmovka, Vltavská. V blízkém dosahu je také galerie Centrum současného umění DOX, divadlo La Fabrika, řada kaváren v nově otevřeném areálu bývalého Holešovického pivovaru.

Dispozičně je byt řešený jako 2+kk o velikosti 41 m2. Z vstupní chodby je přímý vstup do obývacího pokoje (2,80 x 4,70m), kde je rozkládací pohovka, televizní stolek s TV, jídelní stůl + 4 židle a plně vybavený kuchyňský kout (nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči – lednice s mrazákem, elektrická varná deska a trouba, myčka, digestoř s odsáváním) a vstupem na prostornou terasu 13m2. Z chodby je vstup do ložnice (4,70 x 3,20m), kde je dvoulůžko 1,80 x 2,00m, velká šatní skříň s úložnými prostory a 2 konferenční stolky, rovněž je vstup na terasu. V koupelně je vana (1,67m), toaleta s bidetovou sprchou, umyvadlo se skříňkou a zrcadlem, elektrický žebrový radiátor na ručníky a připravená přípojka na velkou pračku + sušičku. Celý byt má okna i terasu orientovanou na JV s výhledem do vnitrobloku s parkovou úpravou a zelení.

V bytě jsou dřevěné podlahy, na chodbě a koupelně je dlažba, vstupní bezpečnostní dveře, el. vrátný s kamerou. K příslušenství bytu náleží jedno vyhrazené parkovací stání v -2PP, plechová sklepní kóje v přízemí domu (1,90 x 1,70m) pod uzamčením, v domě je k dispozici kočárkárna. Celkové náklady, tj. zálohy za společné domovní služby a spotřebu energií, včetně spotřeby elektřiny činí 4 000,- Kč/měs. Byt je volný, ihned k nastěhování. Vzhledem k jeho velikosti je ideálně určený pro 1 max. 2 osoby.

Apartment for rent 2 + kk / 41m2, terrace 13 m², parking, Osadní street, Prague 7 - Holešovice:

Offer for rent bright, new, not yet used and furnished apartment on the 1st floor of a new building - residential project Vivus - Osadní. The apartment is located in an attractive and developing area of ​​Prague 7 - Holesovice. In the vicinity is within walking distance of all amenities, elementary school, kindergarten, shopping opportunities Albert, Norma, etc. Very good is also transport links to the city center - by tram within 10 minutes. to metro C - Holesovice station, Palmovka, Vltavska. The DOX Center for Contemporary Art, La Fabrika Theater and many cafés in the newly opened former Holešovice Brewery are also within easy reach.

The layout of the apartment is designed as a 2 + kk of 41 m2. From the entrance hall is direct access to the living room (2.80 x 4.70m), where there is a sofa bed, TV table with TV, dining table + 4 chairs and a fully equipped kitchenette (new kitchen with appliances - fridge / freezer) , electric hob and oven, dishwasher, extractor hood) and access to a spacious terrace of 13 square meters. From the hallway is the entrance to the bedroom (4.70 x 3.20m), which is a double bed 1.80 x 2.00m, large wardrobe with storage space and 2 coffee tables, as well as the entrance to the terrace. The bathroom has a bath (1.67 m), toilet with bidet shower, sink with cabinet and mirror, electric fin radiator for towels and ready connection to a large washing machine + dryer. The whole apartment has windows and terrace oriented to the south facing the courtyard with landscaping and greenery.

The apartment has wooden floors, in the hallway and bathroom tiles, entrance security door, el. porter with camera. The apartment includes one reserved parking space on the 2nd floor, metal cellar cubicle on the ground floor (1.90 x 1.70 meters) under lock, in the house is a pram. Total costs, ie advances for common house services and energy consumption, including electricity consumption is 4 000, - CZK / month. The apartment is free, available immediately. Due to its size it is ideally suited for 1 max. 2 persons.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576902
Dispozice2+kk
Dostupné od2. 10. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.