Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 120 m² bez realitkyV Zahradách, Průhonice - Průhonice, Středočeský kraj

V Zahradách, Průhonice - Průhonice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 644 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velmi pěkný atypický byt( řadový dům bez pozemku pouze s terasou)na klidném místě, nedaleko průhonického parku. Dispozice bytu: v přízemí je obývací pokoj s výstupem na terasu, navazující kuchyň s kuch. linkou a se spotřebiči, dále vstupní veranda a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ve druhém podlaží je ložnice, dva dětské pokoje, chodba, koupelna s rohovou vanou a toaletou. V podkroví je pokoj (ateliér, pracovna,….). Všechna podlaží spojují moc pěkná dřevěná schodiště. Podlahy: v přízemí a v koupelnách je dlažba, v pokojích ve 2. podlaží jsou plovoucí podlahy, v podkroví je koberec. Okna jsou plastová, vybavená venkovními žaluziemi, jsou elektricky ovládané. Topení je ústřední, v přízemí podlahové, zdrojem tepla je elektrokotel. K dispozici je internet. Vlastnictví: osobní, možnost ručení při čerpání úvěru. PENB – G (bude aktualizováno). Dům je postaven z cihlových bloků 44 cm, kolaudován byl v roce 2005. Parkovat lze přímo před domem – vyhrazené parkovací místo uvnitř oploceného areálu. Lokalita: klidné místo, nedaleko od centra – pěšky 5 minut. Nedaleko od domu je průhonický park se zámkem Průhonice, ideální místo k procházkám a odpočinku…Průhonice leží 5 km jihovýchodně od Prahy, s výbornou dostupností. Veškerá občanská vybavenost je přímo v místě. RK nevolat a ani nepsat.

We offer semi-detached house in Pruhonice. House is situated in blind alley in a beautiful and calm location. Nice location for family living. The entrance to Pruhonice Park is about ten minutes walk from the house. There are plenty of opportunities for leisure. There is also new kindergarten, school and clubs for children in Pruhonice. Pruhonice is within easy driving distance to Prague city centre. Reserved parking space inside the fenced area. Please contact me for more information

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577122
Dispozice5+kk
Dostupné od3. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.