Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyJankovcova, Praha - Holešovice

Jankovcova, Praha - Holešovice
Cena4 995 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 427 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej nového bytu o dispozici 2+kk v novostavbě z roku 2018, nacházející se v klidné městské části Prahy 7 Holešovice.

Bytová jednotka má obytnou plochu 49 m2 jeho dispozice tvoří atypické místnosti s nosnými sloupy, centrální místnost s kuchyňským koutem, ložnice ,předsíň a koupelna s toaletou.

Byt je umístěn v 2. patře nového bytového domu a je orientován na severní stranu do ulice Jankovcova.

K bytu je možné přikoupit sklep, či garážové stání, které se nachází v suterénu objektu s vjezdem a výjezdem za pomocí výtahu z/do ulice Jankovcova.

V docházkové vzdálenosti domu se nachází základní a mateřská škola, restaurace, posilovna, golfové odpaliště, vlakové nádraží Holešovice, stanice metra trasy C, tramvajové a autobusové zastávky. Lokalita má výborné napojení na dálnici D8 či tunelový komplex Blanka, který nabízí rychlou dopravu po celé Praze. V případě zájmu je možné zařídit kotvení lodě, či člunu.

Z ceny je možný odpočet DPH ve výši 15% celkově tedy 729.016,-Kč

Pro investiční příležitost, lze u nemovitosti zajistit dlouhodobý pronájem ve výši 243.600,- Kč/ročně a získat výnos z pronájmu nemovitosti ve výši 4,3 % ročně. Při krátkodobém pronájmu lze dosáhnout ročního výnosu až na dvojnásobek čili 8,6 %.

Jako vlastník poskytujeme záruku za jakost nemovitosti v délce 24 měsíců, ode dne předání a převzetí nemovitosti.

Neplatí se 4% daň z nabytí nemovitosti, jedná se o prvotní převod vlastnictví.

Lokalita Praha 7 je jednou z nejrychleji se rozvíjejících městských částí a mezi firmami je populární výhodným umístěním s mnoha atraktivními sousedy. Lákadlem jsou park Stromovka, Holešovická tržnice s farmářskými trhy, vyhlášené vietnamské bistro nebo současné umění v La Fabrice, DOXu či Jatkách78.

Sale of new apartment 2 + kk in a new building from 2018, located in a quiet city district of Prague 7 Holešovice.

The apartment has a living area of ​​49 m2 and consists of atypical rooms with load-bearing columns, a central room with kitchenette, bedroom, hallway and bathroom with toilet.

The apartment is located on the 2nd floor of a new apartment building and is oriented to the north side of the street Jankovcova.

The apartment can buy a cellar or garage, which is located in the basement of the building with an entrance and exit with the help of an elevator from / to Jankovcova street.

Within walking distance of the house there is a primary and nursery school, restaurant, gym, golf tee, Holešovice train station, metro station line C, tram and bus stops. The location has excellent connections to the D8 motorway or the Blanka tunnel complex, which offers fast transport throughout Prague. In case of interest it is possible to arrange mooring of boat or boat.

 

15% VAT can be deducted from the price, ie CZK 729.016

 

For an investment opportunity, a long-term lease of 243,600 CZK / year can be secured for the property and a yield of 4.3% per year can be obtained. With a short-term lease, the annual yield can be doubled, or 8.6%.

 

As the owner, we provide a 24-month guarantee for the quality of the property from the date of handover and takeover of the property.

There is no 4% real estate acquisition tax, this is the initial transfer of ownership.

 

Location Prague 7 is one of the fastest developing city districts and is popular among companies for its convenient location with many attractive neighbors. Attraction is the park Stromovka, Holesovice market with farmers markets, renowned Vietnamese bistro or contemporary art in La Fabrice, DOX or Slaughterhouse78.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577159
Dispozice2+kk
Dostupné od3. 10. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha49
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.