Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyLeopoldova, Praha - Chodov

Leopoldova, Praha - Chodov
Cena5 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 707 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám světlý slunný byt 3+1 v osobním vlastnictví v klidné, velice dobře dostupné a vybavené části Prahy 4 – Chodov, a to u Hostivařského lesoparku s jednoduchou dopravní dostupností na metro Chodov nebo Opatov (obě stanice metra jsou dvě zastávky autobusem, zastávky jsou do 3 minut od domu). V blízkosti domu je jak školka, škola, tak i obchody, dále sportovní areály (bazén, sportovní hala). Z jedné strany domu je volný pohled bez blízké zástavby, z druhé strany pohled do sídliště bez viditelnosti do oken bytu.

Celý dům i vlastní byt jsou po celkové rekonstrukci. Dům je zateplen s novou fasádou, střechy, nová okna včetně zaskleného balkonu a dále rekonstrukce vstupních prostor i chodeb. Na patře se nacházejí 3 byty se samostatně uzamykatelnou chodbou.

Byt je ve 4. nadzemním podlaží orientovaný na východ (kuchyň a jedna ložnice) a na jihozápad (obývací pokoj, jedna ložnice s balkonem). Plocha bytu s balkonem je 78m2. V bytě je po rekonstrukci koupelna, WC a kuchyň s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka, pračka, vařící deska, trouba a mikrovlnná trouba). Koupelna a toaleta jsou oddělené, nejedná se o bytové jádro. Součástí bytu je malá šatna (cca 2m2), dále 3 vestavěné skříně. Byt je dobře navržen na klidovou zónu pro ložnice, a kuchyň s obývacím prostorem bez vzájemného rušení. K bytu též náleží sklípek na patře a dále sklepní kóje v přízemí domu. Byt je velice teplý a slunný, s klidnými sousedy na patře. Parkování v okolí domu bez omezení.

Prosím, aby mě nekontaktovali realitní kanceláře a zprostředkovatelé. Jsem přímý majitel a jednám jen s případným kupcem. Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577203
Dispozice3+1
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha76
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.