Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 44 m² bez realitkyPod Lysinami, Praha - Hodkovičky

Rezervováno
Pod Lysinami, Praha - HodkovičkyVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 200 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Úžasný klidný bezbariérový přízemní byt s vlastní zahrádkou a příjemným podlahovým vytápěním pro chladnější období. V létě není potřeba klimatizace ani v těch nejparnějších dnech.

Novostavba z roku 2013, jsem první majitel, optický internet UPC, alarm Jablotron, pračka a sušička AEG, vybavená kuchyň (myčka, multitrouba, lednička, mrazák) i obývací místnost a samozřejmě hezká koupelna s vanou. Ve výbavě i pohodlná postel 180x200, barevná laserová tiskárna, gril Weber, pekárna na chléb, fén a pod. dle zájmu. Minutu pěšky je krásný les. K bytu náleží společný uzavřený dvůr s dětským hřištěm, lavičkami a místem pro grilování. Skvěle se tam studuje a čte. Vhodný pro singles i pár. Mazlíčci po domluvě.

Hodkovičky jsou velmi klidná část, přesto nejbližší večerka je 2 minuty pěšky a MHD na Václavák je to 30 minut (zastávka Na lysinách 1,5 minuty chůze). Parkovací zóny zde, zdá se, nehrozí.

Amazing quiet & barrier-free ground floor apartment with private garden and comfortable floor heating for colder periods. In summer, air conditioning is not needed even on the hottest days.

New building from 2013, first owner, optical internet UPC, alarm, AEG washer and dryer, equipped kitchen (dishwasher, multi-oven, refrigerator, freezer) and living room and of course a nice bathroom with bathtub. Equipped with a comfortable bed 180x200 cm, color laser printer, Weber grill, bread maker, hairdryer and so on according to interest. A one-minute walk is a beautiful forest. The apartment has a common enclosed courtyard with a playground, benches and a barbecue area. It is great for studying and reading. Suitable for singles and couples. Pets by appointment.

Hodkovičky is a very quiet part, yet the nearest convenience store is 2 minutes by foot and public transport to absolute centre of Prague (Václavské sq.) is just 30 minutes (bus stop Na lysinách is 1.5 minutes walk). There are no paid parking zones here.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577254
Dispozice1+kk
Dostupné od27. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Předzahrádka 30 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.