Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitky

Saarinenova, Praha - HloubětínČástečně vybaveno • Terasa

Měsíční nájemné21 000 Kč

Základní nájemné19 000 Kč
Poplatky za energie2 000 Kč
Vratná kauce21 000 Kč

Nedosáhnete na hypotéku?

Byt pro vás koupíme hned, stačí si do 5 let našetřit na hypotéku


V rezidenční čtvrti v Hloubětíně nabízíme k dlouhodobému pronájmu nový byt 2+kk o velikosti 62,2 m2 v přízemí s terasou 6,2 m2 a předzahrádkou 74,3 m2. Byt v docházkové vzdálenosti od stanice metra Kolbenova, odkud se za 10 min. dostanete do centra. Doprava je možná i tramvají, zastávka linky č. 16 je nedaleko na Kolbenově a spojení je i v noci po uzavření metra. Vchodové dveře jsou opatřeny bezpečnostním zámkem. Chodba je prostorná, stejně tak koupelna s vanou a s WC. Ložnice je orientovaná na západ. Obývací pokoj je prosvětlen dvěma okny na jih a jedním na západ. Moderní kuchyňská linka v matném světle šedém provedení je plně vybavena kvalitními úspornými spotřebiči A++ Gorenje ( vestavěná kombinovaná lednice s mrazákem, myčka 60 cm, indukční varná deska s odsavačem par a multifunkční elektrická trouba). Předzahrádka je orientována na jihozápad.

Příjemné bydlení v sousedství říčky Rokytky je vhodné pro rodiny s dětmi a ty, kteří rádi tráví svůj čas aktivně - v pěší vzdálenosti je dětské hřiště, fitness louka, nedaleko je Hloubětínský zámek a přírodní park se spoustou zeleně a několika cyklostezkami. Mateřská a základní škola se nachází poblíž stanice metra Kolbenova, stejně jako oblíbený komplex galerií a kaváren Pragovka a další restaurace a drobné obchody.

Supermarket Lidl je od domu vzdálen 15 minut pěšky, ve vzdálenosti do 3 km se nachází i obchodní centrum Černý Most - nákupní galerie se spoustou obchodů a službami, hypermarket Tesco, Kika a další (IKEA, XXXLutz, Hornbach, SIKO, Makro…).

Měsíční nájemné činí 19 000,- plus záloha na služby 2 000,- Kč (vytápění, teplá a studená voda, výtah, osvětlení a úklid společných prostor aj.) Náklady na elektrickou energii (cca 300 Kč) a internet jdou na vrub nájemce. Jistota ve výši 21 000 Kč. j

Prohlídka bytu po předchozí domluvě, Byt je k nastěhování, jen dlouhodobý pronájem.

Poplatky jsou pro 2 osoby, dá se změnit podle počtu osob.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577284
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 10. 2019
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetický
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha62
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Předzahrádka 74 m²

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google