Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyDědická, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Dědická, Brno - Slatina, Jihomoravský krajVýtah
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


K pronájmu byt po kompletní rekonstrukci: 3+1+balkon / 78 m2 v 2.NP panelového domu v klidné lokalitě Brno-Slatina, Dědická ul.

V bytě nové bytové jádro včetně elektroinstalace, vinylových podlah a dveří s obložkami, také kuchyně na míru (včetně spotřebičů: horkovzdušná trouba, mikrovlnka, sklokeramická deska, myčka, vestavěná lednice s mrazákem), dále jídelní stůl + 4 židle.

Občanská vybavenost: supermarket Albert, ZŠ, školka, pošta, lékárna, fotbalové hřiště / sportoviště s umělým povrchem, dětská hřiště, restaurace atd. – vše v docházkové vzdálenosti.

Doprava / MHD v docházkové vzdálenosti: Přímé spojení trolejbusem číslo 33 do centra Brna (hl.n.).

For rent a newly refurbished apartment: 3 +1 + balcony / 78 m2 - 2nd floor, in a quiet location Brno-Slatina, Dědická street.

The apartment has new vinyl flooring and doors, also a customized kitchen (including appliances: hot-air oven, microwave, ceramic hob, dishwasher, built-in fridge with freezer), dining table + 4 chairs.

Civic amenities: Albert supermarket, elementary school, kindergarten, post office, pharmacy, football / sports ground, playgrounds, restaurants, etc. - all within walking distance.

Public transport within walking distance: Direct connection by trolleybus number 33 to the center of Brno (main railway station).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577538
Dispozice3+1
Dostupné od10. 10. 2019
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha78
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.