Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyTupolevova, Praha - Letňany

Tupolevova, Praha - LetňanyVybaveno • Garáž
Cena4 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 890 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


2+kk/B/G

Nabízíme exkluzivně k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví, o dispozici 2+kk s balkonem a výměře 59 m2, který je situován v 1. patře domu s výtahem, v ulici Tupolevova, v Praze 9 - Letňanech. Byt je orientován na východ. Dispozice bytu – předsíň (5 m2), koupelna s vanou, umyvadlem a WC (4 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkon (9 m2) a ložnice. V předsíni jsou umístěny na míru dělané vestavné skříně, stejně jako v ložnici. V kuchyňském koutu je umístěna plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (varná deska a horkovzdušná trouba FAGOR, myčka nádobí AEG, americká lednice LG s mrazákem, výrobníkem ledu a barovými dvířky) a potravinovou skříní. K bytu náleží jedno garážové stání v suterénu a společné dětské hřiště. Zařízení bytu je v ceně. Nízké provozní náklady a dobře fungující SVJ jsou základ jak pro trvalé bydlení, tak pro investici.

V okolí domu se nachází škola, školka, několik dětských hřišť, nákupní centrum OC Letňany – Tesco, Albert, Lidl a Globus, zdravotní středisko a poliklinika. Pro trávení volného času je možné využít Sportcentrum Avion, Aquacentrum Letňany Lagoon, Zimní stadion, Petanque nebo nedaleké centrum Blue Orange Business Resort Prague. Milovníky přírody potěší nově vybudovaný lesopark, cyklostezka a in-line stezka. Byt lze financovat hypotečním úvěrem - zdarma zařídí naše hypoteční specialistka!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577691
Dispozice2+kk
Dostupné od7. 10. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.