Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyPlzenska, Praha - Smíchov

Plzenska, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu atraktivní, plně zařízený 3kk byt se sklepem po kompletní rekonstrukci, situovaný ve 3. patře kvalitně zrenovovaného činžovního domu s novým výtahem, s výhledem na park Bertramka, kostel Nejsvětější Trojice a Malostranský hřbitov, řazený do Pražských historických památek díky svému všudypřítomnému břečťanu ukrývající vzácnou galerii plastik a největší litinový náhrobek ve střední Evropě.

Byt je výborně situovaný z hlediska dopravního spojení, před domem se nachází stanice tramvaje – Bertramka, což je pouze jedna zastávka od stanice metra Anděl – OC Nový Smíchov. Krátkou chůzi lze navštívit Husovy sady, park Sacré Couer, nebo také dále Petřínské sady apod. Samozřejmostí je veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí – základní/mateřské školy, lékařská služba, obchody, restaurace, kavárny a další možnosti kulturního vyžití.

Interiér tvoří prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, 2 samostatné ložnice (případně ložnice a pracovna), koupelna vanou toaletou a bidetem, druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou a centrální vstupní hala.

Rekonstrukce vysokého standardu byla provedena s nejvyšší citlivostí s ohledem k původním architektonickým prvkům, jako jsou dveře, okna, podlahy, kování, dekorace atd. Byt má nová špaletová okna s tepelně izolačními dvojskly vnějších křídel, dubové podlahy, italskou dlažbu a obklady, domácí videotelefon, elektronické zabezpečovací signalizace, pohybová čidla, podlahové vytápění koupelen. V domě se nacházejí čipové zámky a čidla pro osvětlení společných prostor. K bytu náleží sklep, do kterého je možno dojet výtahem přímo z patra bytu.

Byt je volný od 1.7.2023.

Nemám zájem o kontakt realitními makléři. Děkuji za pochopení.

Attractive, fully refurbished two-bedroom apartment with a cellar and after complete reconstruction on the third floor of a completely renovated residential building with a new lift and view to Bertramka park, Holy Trinity church and Malostransky cemetery, which is considered one of Prague’s historical monuments thanks to its ubiquitous ivy hiding a rare gallery of sculptures and the largest cast-iron tombstone in Central Europe.

The apartment is well placed in terms of the transport connection. A tram stop Bertramka is situated in front of the house, and Andel Metro station, as well as the Novy Smichov shopping centre, is merely one tram stop away. Parks Husovy Sady, Sacre Couer, Petrinske sady are in walking distance. All civic amenities are in the immediate vicinity – primary school, kindergarten, medical service, shops, restaurants, cafes and other cultural facilities are commonplace.

The interior includes a spacious living room with a fully fitted open kitchen and dining area, 2 separate bedrooms (or a bedroom and study), a bathroom with a bath, toilet and bidet, a second bathroom with shower and toilet, and a central entry hall.

Reconstruction of a high standard was carried out with the highest sensitivity with respect to the original architectural elements such as doors, windows, floors, fittings, decorations, etc. The apartment has new lining windows with thermal insulating double glazing of external wings, oak floors, Italian tiles, a home videophone, electronic security alarm, motion sensors, and underfloor heating of bathrooms. The house has chip locks and sensors for lighting common areas. The apartment has a cellar, which can be reached by elevator directly from the apartment floor.

Available from 5.5.2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577787
Dispozice3+kk
Dostupné od30. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha63
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 71 m (1 min)
PoštaPraha 53
🚘 1 912 m (4 min)
Obchod
🚶 28 m (0 min)
BankaErste Bank
🚶 560 m (7 min)
RestauraceNa Hromádkové
🚶 162 m (2 min)
LékárnaLékárna Erbenova
🚶 335 m (4 min)
ŠkolaZákladní Škola Grafická
🚶 157 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Grafická
🚶 455 m (5 min)
Sportoviště
🚘 2 472 m (7 min)
Hřiště
🚶 376 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.