Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyBlahníkova, Praha - Žižkov

Blahníkova, Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby1 300 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


LUXUSNÍ, nově zrekonstruovaný byt 2+kk (51 m2) na nejkrásnějším náměstí Žižkova – Kostnické náměstí. Byt je ve 2. patře secesního historického domu s nádherným výhledem na náměstí a Vítkov. V bytě je nová dýhovaná kuchyňská linka + nové vestavné spotřebiče AEG-Electroux (sporák, varná deska, lednice, pračka). Nová koupelna se sprchovým koutem a italským obkladem. Kuchyň je vybavena nádobím. V ložnici je manželská postel a skříň a v obývacím pokoji pohovka nebo postel. Další vybavení dle dohody. Nízké poplatky: 2500 za služby a topení.

Výborná dostupnost do centra jen 250 m od zastávky tramvaje Husinecká – 2 zástavky na Václavské náměstí. Nedaleko krásný park na Vítkově nebo Riegrovy sady. K nastěhování od 1.listopadu nebo dohodou.

LUXURIOUS, newly renovated apartment 2+kk (51 m2) located on most beautiful squere in Žižkov – Kostnické náměstí. Flat is on the 2nd floor in historical house with view on the squere and Vítkov. The apartment has a new veneer kitchen, new build in appliances AEG - Electrolux (cooker, fridge, washing machine). New bathroom with shover and Italian tiles. Low fees. Kitchen equiped with cooking and dining equipment. Double bed in bedroom, sofa or double bed in living room. Other furniture and equipment also available.

Excellent access to downtown - 250 m from tram station Husinecká - second stop is Václavské squere. Nearby is beutiful park at historical Vítkov or Riegrovy sady. We are owners = you are not paying extra commission. Available from November or according to request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578074
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 10. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha51
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.