Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+kk • 180 m² bez realitkyVojanova, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj

Vojanova, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena14 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 62 766 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům byl navržen pro 4-5 členou rodinu. Hlavním smyslem při návrhu bylo poskytnout velkorysý prostor pro společný chod rodiny v přízemí a v patře poskytnout klid a individuální prostor každému členovi. Hostinský pokoj v přízemí nabízí soukromí případným návštěvám.

Celá centrální zóna - obývací pokoj s kuchyní je navržen tak, aby byl co nejvíce otevřený a působil jako jeden prostor a zároveň prostřednictvím vysokých dveří byl oddělitelný od komunikačních zón. Prostřednictvím velkých francouzských oken je součástí domu i velká zahrada s příjemným výhledem do klidného sadu (s venkovním sezením, které je možné dále povýšit na zimmní zahradu).

Dům má jedno nadzemní patro a přestavenou garáží pro jedno vozidlo a velkým úložným prostorem, garáž je průchozí s domem.

V přízemí je velký obývací pokoj s krbem, kuchyň (indukční deska), hostinský pokoj, technická místnost (pro praní a sušení prádla) a malá koupelna se sprchovým koutem. Dále je připojena garáž s místem pro jedno vozidlo a velkým uložným prostorem.

V nadzemním patře jdou 2 dětské pokoje, 1 pracovna, ložnice, šatna a prostorná koupelna se saunou. Všechny pokoje mají výhled do zahrady, kromě pracovny a koupelny.

Dům v přízemí má podlahové vytápění v patře jsou umístěny deskové radiátory.

Dům je umístěn na rozhraní staré a nové zástavby. Od náměstí Brandýsa cca 1 km nebo 400 m od příjemného Hrušovského rybníka. Cca 200 m od domu je mateřská školka a dětské hřiště. Školy do vzdálenosti 1 km. Nákupní centrum Lidl a Tesco je cca 1 km. 200 m od domu je autobusová zastávka na konečnou metra B i C.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578336
Dispozice7+kk
Dostupné od20. 1. 2020
StavVelmi dobrý
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 200
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.