Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 37 m² bez realitkyMladých Běchovic, Praha - Běchovice

Rezervováno
Mladých Běchovic, Praha - BěchoviceVybaveno • Výtah • Balkón 10 m²
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu byt 2+kk v Praze – Běchovicích o velikosti 37 m2, 2.NP s bezbariérovým přístupem. Byt je zánovní, s velkým množstvím úložných prostor. V obytné místnosti je kuchyňská linka (vybavená myčkou, troubou, indukční varnou deskou a digestoří) s kombinovanou lednicí. Dále se zde nachází stěna s televizí, velký jídelní stůl se 4 židlemi, rohová rozkládací pohovka (2 místa na spaní). V Ložnici je dvojpostel, 2 skříně a stolek. V předsíni je skříň s věšáky a botník. Koupelna je vybavena sprchovým koutem s termostatickou hlavicí, umývadlem se zrcadlovou skříňkou, toaletou, topným žebříkem a pračkou. Na poměrně velkém balkónu je stolek se dvěma křesly. V budoucnu možnost pronájmu garážové stání v suterénu domu (aktuálně je pronajaté).

Dopravní dostupnost: 3 min. chůze na vlakové nádraží Praha - Běchovice střed (vlakové spojení linkami S1 a S7 do centra: Masarykovo n. 23 min., Hlavní n. 21 min., Libeň 12 min.) a 2 min. chůze na autobusovou zastávku MHD Běchovice (metro B Černý Most 14 min., metro A Depo Hostivař 23 min.).

V přilehlém okolí bytu je bohaté volnočasové vyžití v lesoparku, u vodní plochy, na cyklostezkách, v příjemně zrenovovaném historickém jádru s restaurací, barem, kavárnou a pekárnou. Nejrozsáhlejsi lesní plocha na území Prahy – Klánovický les – je pouhých 10 min. jízdy na kole po cyklostezce nebo 1 autobusovou/vlakovou zastávku. Vše v rámci MHD. Další občanská vybavenost a služby 2-3 min chůze od bytu – bankomat, pošta, potraviny, zdravotní ordinace, úřad městské části, mateřská školka, základní škola, dětské hřiště, fotbalové hřiště, diskgolf.

Prosím zájemci pouze nekuřáci, bez zvířat, s datovou schránkou pro doručování písemností.

Prohlídky možné od 8.3.2024. Pokud máte vážný zájem, prosím připojte informaci o sobě, o vašem zaměstnání, atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578353
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 3. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha37
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Balkón 10 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.