Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 110 m² bez realitkyRubínová, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký kraj

Rubínová, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký krajVýtah • Garáž
Cena4 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 890 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme luxusní slunný byt 3+kk v sedmém patře domu s výtahem. Celková výměra bytu je včetně dvou teras 30 m² a suchého sklepa 3 m² celkem 110 m². K bytové jednotce taktéž náleží dvě garážová stání umístěná v přízemí domu. Bytový dům byl postaven a předán do užívání v roce 2008.

Byt se skládá z předsíně (6,1 m²), koupelny s WC (3,7 m²), WC (1,3 m²), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (31,8 m²), dětského pokoje (17,4 m²) a ložnice (17,4 m²).

Orientace bytu je na jižní stranu s krásnými výhledy na Ještěd a zelené údolí. Jedna z teras je kompletně zasklena a lze tak použít jako další pokoj či zimní zahrada. V bytu jsou použity luxusní materiály, osvětlení a vestavěné skříně. Kuchyně je vybavena spotřebiči SIEMENS. Celý byt je kompletně klimatizovaný, včetně ovládání vytápění v každé místnosti zvlášť. V koupelně je instalována vyhřívaná podlaha. V domě je vlastní plynová kotelna, která vytápí všechny bytové jednotky.

Byt se nachází v klidné části Zeleného údolí / Rochlice, Liberce 6. V těsné blízkosti je zastávka autobusu městské dopravy a nákupní středisko.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578358
Dispozice3+kk
Dostupné od6. 1. 2020
Podlaží7
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha110
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.