Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 39 m² bez realitkyStrakonická, Praha - Smíchov

Rezervováno
Strakonická, Praha - SmíchovČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


RK prosím nevolat!  Nabízím k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený JZ orientovaný byt 2+kk 39m2 v osobním vlastnictví  v kompletně nově zrekonstruovaném cihlovém domě na ul.Strakonická,nacházejícím se v atraktivní lokalitě na Praze 5-Smíchov, který prošel celkovou rekonstrukcí v r.2018. Byt se nachází v 5. patře s výtahem,je zařízen novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči ( el. trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, lednička s malým mrazáčkem,myčka nádobí), 2 židlemi, velkou šatní skříní v předsíni a novou pračkou v koupelně s umyvadlem,wc a sprchovým koutem. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 4,4 m2. Objekt,kde se byt nachází stojí jen kousek od nábřeží Vltavy a v bezprostřední blízkosti Císařské louky, která je zcela dokonalá pro vycházky. Velice atraktivní lokalita pražského Smíchova nabízí svým obyvatelům veškeré možnosti moderního velkoměsta a zároveň přístup k přírodě. V pěší dostupnosti je také Smíchovská Náplavka s jejím rušným nabitým programem koncertů, farmářských trhů a hudebních festivalů. Zde v okolí se nachází několik multiplexů, divadel, OC Nový Smíchov a další obchody.

Zástavka tramvaje je pouhých 200 metrů, také stanice metra Smíchovské nádraží(trasa B) je 450 metrů blízko. Jen 4 zastávky tramvaje vás dělí od nejkrásnějšího pražského parku u Petřína. Pro motoristy je zde modrá zóna pro rezidenty. Autem to máte asi 4 km do centra na Václavák, tramvají (zástavka Plzeňka linky 4, 5, 12, 20) to máte 15 minut bez přestupování na zastávku Václavské náměstí.

Měsíční nájem činí 17.000 Kč+ zúčtovatelné měsíční zálohy 3.600 Kč(teplo,TUV,vodné/stočné,odpad,elektřina společných prostor,výtah,úklid, osobní spotř. elektřiny/ 1xročně)+ možnost připojení k internetu UPC, O2 dle vlastního výběru. Vratná kauce ve výši 2xnájmů. Vhodné pro mladý pár. K nastěhování ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578469
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 10. 2019
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha39
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.