Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 90 m² bez realitkyVladislavova, Praha - Nové Město

Vladislavova, Praha - Nové MěstoVýtah
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Ke dlouhodobému pronájmu je Vám k dispozici tento zrekonstruovaný byt 2+1, 90 m2 v ulici Vladislavova v Praze 1-Novém Městě, blízko metra B - Národní třída. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu s výtahem.

V bytě jsou 2 prostorné obytné pokoje - jeden s orientací do ul. Vladislavova, jeden do klidného vnitrobloku. Mezi těmito pokoji je prostorná hala, kam dopadá denní světlo skrz prosklenné stěny obou pokojů. Dále je v bytě prostorná kuchyně s jídelním koutem a vstupem na balkon (do vnitrobloku), koupelna s vanou i sprchovým koutem, 2x samostatné WC a 2 komory/šatny.

Byt je nabízen jako nevybavený nábytkem, je tu pouze 2x vestavěná skříň. V kuchyni je vestavěná lednička, mrazák, elektrická trouba, sklokeramická varná deska a myčka. Topení a ohřev vody zajišťuje centrální plynová kotelna v domě. Nová dřevěná okna. Možnost připojení k vysokorychlostnímu internetu od UPC, od O2 nebo od T-Mobile.

Tento byt může být pronajat pouze jako byt ke dlouhodobému bydlení, nikoliv ke krátkodobému podnajímání turistům přes weby typu Airbnb či Booking.

Měsíční nájem 23.000,- Kč + zálohy na domovní služby včetně topení 3.000,- Kč/měsíc + elektřina převodem. Vratná kauce 46.000,- Kč.

Pro více informací nebo termín prohlídky mě prosím kontaktujte.

For long term rental we would like to offer you this apartment with a layout of 3 rooms and a kitchen with 116 sqm + balcony 3 sqm which is situated in Prague 1-Nové Město, Vladislavova street. This apartment is on the 4th floor (with small elevator in the building) of reconstructed old time tenement house.

There is no furniture - as you can see on photos.

For internet and TV connection there are more possibilities to choose from - UPC, O2 or T-MOBILE. Please be aware that there is parking place restriction is in the neighborhood - blue parking zone. This apartment is only for long term rental. Please no office or short term rental like AirBnB.

For more information please do not hesitate and contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578712
Dispozice2+1
Dostupné od16. 10. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha90
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.