Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyBrandlova, Praha - Chodov

Brandlova, Praha - ChodovVýtah
Cena3 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 2+kk v osobním vlastnictví. Byt je světlý, situován na jižní stranu domu, v klidné části města, s výhledem do zeleně. Nachází se v 6.NP v panelovém domě s výtahem, celý objekt je zateplen, okna jsou plastová, výtah moderní, v roce 2018 proběhla kompletní rekonstrukce společných chodeb včetně osvětlení, podlah atp. V 5. a 10. NP vedou spojovací chodby do dvou vedlejších vchodů, kde je možno např. využít další výtahy při poruše, dveře na čip Vás pustí všechny. Přízemí je vybaveno kamerovým systémem se záznamem.

Byt samotný je řešen jako obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnice. Na fotografii ložnice je postel nadstandardních rozměrů (matrace délky 220cm). V kuchyni je zaveden plyn. V letošním roce proběhla výměna sprchového koutu, koupelna byla jinak rekonstruována před 13 lety. K bytu náleží malý sklípek.

V ulici stojí obchody Albert a Tesco, za domem jsou hřiště, na hlavní ulici jsou dvě polikliniky, můžeme doporučit praktického lékaře i dětskou lékařku. Na hlavní silnici také najdete autobus, jehož druhá zastávka je metro Háje, které je jinak pěšky dosažitelné do 10 minut. V okolí park Hostivař, Centrální park Prahy 11, cyklostezky, Komunitní centrum, kino, sportovní areály, bazén, ZŠ atp. Autobus 125 z hlavní ulice jede po okruhu 22 minut na Smíchovské nádraží atp.

Rádi Vám byt ukážeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578774
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha43
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.