Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 56 m² bez realitkyDrásov - Drásov, Jihomoravský kraj

Drásov - Drásov, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Nabízím dlouhodobý nájem zařízeného bytu 3+kk, 56m2 (+ sklep 2m2 + soukromé parkovací stání) nacházejícího v klidné lokalitě v novostavbě 3 patrového bytového domu (kol. r. 2008) v Drásově.

Byt je vybavený (vč. nábytku, spotřebičů, smart TV atd.), zařízen v nadstandardu (podlahové vytápění, krb atd.) a připraven ihned k nastěhování.

Bezpečnostními dveřmi vcházíte do chodby (5,3m2) se 2 prostornými skříněmi a zrcadlem.

První vstup z chodby je do koupelny (4,6m2), která je vybavena rohovou vanou Ravak se sprchovým koutem, umyvadlem umístěným na dřevěné desce, Geberitem a 2 skříňkami.

Další dveře vedou do menšího pokoje (8m2), který může sloužit např. jako pracovna, pokoj pro hosty nebo dětský pokoj. V pokoji je nyní vestavěná skříň, policová skříňka a menší postel.

Odsunutím posuvných dveří vcházíte z chodby do obývacího pokoje s jídelnou (cca 17m2) a krbem. Součástí je jídelní stůl na míru a 4 kožené židle, rohová polokožená sedací souprava s úložným prostorem, designový konferenční stolek, 3D smart LCD TV LG zavěšená na stěně, 2 vestavěné skříně, LED osvětlení vedoucí kolem podhledů s individuálním nastavením barev pomocí dálkového ovladače a vestavěný bio krb.

Prostorná kuchyně (cca 6m2) s LED osvětlením, plně vybavená vč. nádobí, příborů atd. Vestavěné spotřebiče Whirpool a Beko – myčka nádobí, horkovzdušná trouba, sklokeramická deska, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba s možností vaření na páře, skleněná rychlovarná konvice.

Z obývacího pokoje je vstup na balkon (4,7m2) s výhledem do okolí.

Z obývacího pokoje je vstup do ložnice (11m2) s velkou manželkou postelí s úložným prostorem, nočními stolky a 3 vestavěnými skříněmi.

Vytápění a ohřev vody je řešen vlastním plynovým kotlem umístěným na chodbě bytového domu (mimo byt). Byt má PODLAHOVÉ TOPENÍ (chodba, jídelna, obývací pokoj, kuchyň) a v pokojích pak běžné radiátory.

Osvětlení je řešeno technologií LED (bodovky v podhledech, designová světla).

Byt je chráněn před nezvanými hosty alarmem s pohybovými čidly napojeným na mobilní telefon.

Plastová okna Rehau s izolačními dvojskly jsou opatřeny horizontálními celostínícími žaluziemi ovl. řetízkem a sítěmi proti hmyzu.

Obložkové zárubně, vynilová podlaha se sraženými hranami a strukturou imitace dřeva a velkoformátová dlažba v chodbě. Byt je nově vymalován.

K bytu náleží soukromé parkovací stání před domem a sklep v přízemí domu. Je možné využívat kočárkárnu a kolárnu.

Cena a podmínky nájemní smlouvy jsou PEVNÉ.

Nájem na přímo BEZ realitky.

Cena nájmu 12.000Kč/měsíc + zúčtovatelné poplatky 3.500Kč/měsíc vč. internetu.

Z důvodu pěkného stavu bytu, který je vybaven, požadujeme při podpisu smlouvy při předání klíčů vratnou kauci ve výši 2 nájmů (2x 15.500Kč) + 1 nájem (15.500Kč) na budoucí první měsíc. Platba dalšího nájemného vždy před započetím nového měsíce. Maximální obsazení 2 dospělé osoby a 1 dítě, nekuřáci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578918
Dispozice3+kk
Dostupné od21. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBE
Plocha56
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.