Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 117 m² bez realitkyDukelských hrdinů, Praha - Holešovice

Dukelských hrdinů, Praha - HolešoviceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Výjimečný půdní tichý byt s velkou terasou situovanou do vnitrobloku.

Byt se nachází v 7. patře zrekonstruovaného secesního domu s výtahem, v těsné blízkosti parku Stromovka, Letná, Výstaviště či Národní galerie. Orientace bytu do vnitrobloku a umístění v sedmém patře zajišťuje odhlučnění od ruchů z ulice. Tramvajová zastávka Veletržní palác přímo před domem, v okolí obchody, restaurace, lékař, školy, školky a další služby. Od listopadu možnost parkování v OC Stromovka.

Byt tvoří prostorný obývací pokoj s industriální kuchyní a jídelním prostorem, hlavní ložnice s vestavěnou šatnou a samostatnou koupelnou (sprchový kout, toaleta), druhá ložnice (dětský pokoj), samostatná koupelna s vanou, další samostatná toaleta, úložné prostory a vstupní hala. Na prostorný obývací pokoj (cca. 40 m2) s francouzskými okny navazuje venkovní terasa s venkovním nábytkem a elektrickým grilem.

Originální dřevěné podlahy, koupelny s podlahovým vytápěním, klimatizace v jednotlivých místnostech. Byt je vybavený novou kuchyňskou linkou se spotřebiči (indukční varná deska, myčka, digestoř, atd.), nábytek z masivu, zatemňovací závěsy a rolety, zařízení jednotlivých místností - viz. fotografie.

Poplatky za služby (rychlý internet, tv, vývoz odpadu, poplatky za elektřinu, vodu a další služby) 4500 Kč/měs. Pouze dlouhodobý pronájem. K dispozici ihned.

Very special attic quiet apartment with large terrace situated in the courtyard.

The apartment is located on the 7th floor of a renovated Art Nouveau building with an elevator, close to the park Stromovka, Letna, Exhibition Center and National Gallery. Orientation of the apartment to the courtyard and location on the seventh floor provides protection from street noise. Tram stop Veletržní palác is right in front of the house. Shops, restaurants, doctor, schools, kindergartens and other services are nearby. Parking possible from November in OC Stromovka.

Upon entering the apartment, you will find yourself in a spacious living room with industrial kitchen and dining area, master bedroom with built-in dressing room with tailor made storage space and separate bathroom (shower, toilet). Second bedroom (children's room) is located next to another separate bathroom with bathtub, additional separate toilet, storage and entry hall. The spacious living room (approx. 40 m2) with French windows is connected with exterier by an roof terrace with furniture and Weber grill.

Original wooden floors, bathrooms with underfloor heating, air conditioning in individual rooms. The apartment is equipped with a new kitchen with all appliances (induction hob, dishwasher, hood, etc.), solid wood furniture, blackout curtains and blinds, equipment of individual rooms - see. photo.

2 bedrooms, 2 bathrooms, spacious living room

rooftop terrace orientated to the quiet courtyard

108 sqm property

reconstructed

lift

Common building charges CZK 4500 / month. Long-term rental only. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579473
Dispozice3+1
Dostupné od18. 10. 2019
Podlaží7
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha117
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.