Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyLindleyova, Praha - Dejvice

Lindleyova, Praha - DejviceČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné26 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Mobil majitel:737224388. Nabízím k pronájmu slunný byt 3+kk s dvěma balkony, garážovým stáním a velkým sklepem (zahrnuto již v ceně nájmu) ve velice klidném a architektonicky zajímavém italském rezidenčním projektu, hodně zeleně a krásná příroda - přímo u přírodní rezervace Tichá Šárka a nedaleko rozsáhlého parku Stromovka. Vynikající dostupnost do centra Prahy a na letiště.

Byt má podlahovou plochu 80m2 + balkon 19m2 (francouzská okna z obýváku i druhého pokoje) + menší balkon 2m2 v kuchyni. Byt má 2 TOALETY (v koupelně + v samostatné místnosti). Byt je světlý a vzdušný.

Vybavení - kompletně vybavená kuchyně (indukční deska, digestoř, vestavěný sporák a myčka, lednice vč.velkého mrazáku, mikrovlnná trouba), dále možné využít AEG set - pračka + sušička, videotelefon, v předsíni botník se šatní skříní, v ložnici vestavěná šatní skříň, osvětlení. Podlahy - dřevěné + dlažby, okna - dřevěná eurookna s mikroventilací.

K bytu náleží velký SKLEP 12m2 a garážové stání (vrata na dálkové ovládání) - vchod do sklepa je přímo z garážového stání a přímo u výtahu (velmi praktické!!).

Dostupnost - přímo u tramvajové zastávky, 2 stanice od metra Dejvická. V bezprostředním okolí hypermarket, sportovní zařízení, restaurace … International school of Prague, školy/školky.

Byt volný ihned k nastěhování. Vratná kauce dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579604
Dispozice3+kk
Dostupné od21. 10. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.