Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 63 m² bez realitkyOpatovická, Praha - Nové Město

Opatovická, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Pronajmu tichý nadstandardní nový byt 1 + kk na Praze 1 v blízkosti metra Národní třída, tram Lazarská a Myslíkova, v ul. Opatovická. Velikost 63 m2, 3. patro, historický dům. V bytě je pračka, myčka, chladnička s mrazničkou, indukční varná deska, trouba, sprchový kout s vaničkou z litého mramoru, koupelna s mramorovým obkladem a kuchyň na míru. Vytápění je podlahové na elektřinu. Obytná místnost s kuchyní a koupelnou má celkem 43 m2, zbývacích 20 m2 náležících k bytu je součástí padesáti metrové oddělené chodby. Chodba je společná s vedlejším bytem a je možné ji využít pro úložné prostory. Byt je prosvětlený a i při vysokých venkovních teplotách je zde díky orientaci na východ příjemně, okna do dvora. Možno využívat společnou půdu a kolárnu. V blízkosti veškerá vybavenost. Samostatné napojení domu na pasáž vedoucí k zastávce Lazarská. Byt je naprosto nový. Případně možno částečně dovybavit. Možnost zřízení parkovací karty na Praze 1. K nastěhování ihned. Velmi nízké poplatky. Cena 19 500 Kč + poplatky 1 500 Kč vč. elektřiny. Tel. 776882318.

Quite brand-new, loft & furnished flat 63 m2 nearby Národní třída metro station and Lazarská tram stop, ideal for singles and young couples alike. 

The flat is on the third floor of a historical building, located a two minutes’ walk from the Národní třída metro station and the Lazarská central tram stop; it is also only a few steps away from the Vltava river, the Wenceslas Square or Quadrio shopping mall. In the closest neighborhood there are two hidden green yards, one with a cosy cafe, perfect as a working space or just for meeting friends. 

The flat has fully equipped kitchen including a washing machine, dishwasher, fridge, inductive hotplate for cooking, oven and quite lot of storage. The spacious real marble bathroom hosts a shower. The flat has underfloor heating system and beautiful high ceiling with wooden girders and five windows - you ll love the “game of light” during the day. Do not worry even during the most hot days there was still nice environment (east orientation of the windows, no air conditioning needed) . In the building there is also common attic and bike room. 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579708
Dispozice1+kk
Dostupné od20. 10. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha63
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.