Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyHlučkova, Praha - Letňany

Rezervováno
Hlučkova, Praha - LetňanyMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Realitní kanceláře nevolat ! -

VOLNÝ OD 11.5.2022 - MAX. 2 osoby ! POUZE NEKUŘÁCI A BEZ DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ !

Zálohy na poplatky jsou včetně elektřiny a internetu! -

Pronájem vybaveného bytu 2+kk - 51m² + 9,3 m² balkon, Hlučkova 813/14, Praha 18 - Letňany-

K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt z roku 2017 v rezidenční lokalitě Letňanské zahrady, v přímém sousedství Letňanského lesoparku. Velmi světlý, prostorný, zařízený byt 2+kk leží ve 2. patře třípodlažního domu. Skládá se z obývacího pokoje, kuchyňské linky s vestavenými spotřebiči, útulné ložnice a komory. V bytě jsou francouzská okna vybavená elektricky ovládanými předokenními roletami. Koupelna je plně zařízena a v komoře je umístěna pračka/sušička. Byt je situován směrem na jihovýchod, kde naprostou dominantou je prostorný balkón přístupný jak z obývacího pokoje, tak i ložnice, vybavený markýzou na dálkové ovládání. V ceně je zahrnutý sklep o velikost 3,6 m2 vybavený regály a také parkovacího stání v podzemní garáži. Kauce činí 2. měsíční nájmy.

O rezidenci.

Rezidence Letňanské zahrady byla postavena největší českou developerskou společností Central Group začátkem roku 2017 a navazuje na projekt Letnanské zahrady ABCD. Nachází se v sousedství Letňanského lesoparku s možností sportovních aktivit, procházky rodin s dětmi aj. Autobusová zastávka „Avia Letňany“ je vzdálena 6 minut chůze od domu, která umožňuje přímé propojení s metrem C – Letňany. Veřejnou dopravou trvá cesta „Avia Letňany – Muzeum“ 30 minut ) Metro Letňany vzdáleno 2,5 km. V okolí jsou mateřské školky a školy, nákupní centra (Obchodní centrum Letňany, Lidl, Globus, Baumax atd.). Přímo v lokalitě přibližně 100 m od domu se nachází příjemná restaurace "LETŇANSKÁTERASA"; a prostorný obchod s potravinami a smíšeným zbožím s otevírací dobou 7-21 hodin.

Real estate agents - please do not call !

AVAILABLE 11.5.2022– Max. 2 Persons ! ONLY NON SMOKERS AND WITHOUT PETS.

DEPOSITS OF ENERGY CHARGES INCLUDES elektricity and internet!

Rent includes a cellar of 3.6 m2 equipped with shelfs and a parking space in the underground garage.

Luxury 1 bedroom apartment for lease – 51m² + 9,3m² terrace in Hlučkova 813/14, Praha 18 - Letňany.

We offer long-term rent of an apartment built in 2017 in the residential area Letňanské zahrady right next to huge park (Letňanský lesopark). Very bright, spacious, furnished apartment with 2 rooms is located on the 3rd floor of 4 floor building. It consists of a living room, fully equipped kitchen with appliances, a comfortable bedroom and storeroom. There are a French type windows equipped with blinds. The bathroom is fully furnished including a washmachine/dryer. The apartment is situated to the southeast, where the absolute dominant is a balcony accessible from both rooms equipped with awning with remote control. Deposit 2 monthly rent.

About the residence.

The Letňanské zahrady residence was built by the company Central group (No. 1 developer in the Czech republic) at the beginning of 2017 as an extension of the project Letňanské zahrady ABCD.It is located next to the Letňany Forest Park with the possibility of sports activities, walks for families with children, etc. The bus stop "Avia Letňany" is a 6-minute walk from the house, which allows direct connection to the metro C - Letňany. By public transport the journey "Avia Letňany - Museum" takes 30 minutes) Metro Letňany 2.5 km away. In the vicinity there are kindergartens and schools, shopping centers (Shopping center Letňany, Lidl, Globus, Baumax, etc.). Directly in the locality approximately 100 m from the house there is a pleasant restaurant "LETŇANSKÁTERASA"; and a spacious grocery and general store with opening hours 7-21 hours

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579783
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 5. 2022
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDAvia Letňany
🚶 562 m (7 min)
PoštaPraha 99
🚘 1 363 m (3 min)
ObchodRuský obchod
🚘 1 683 m (4 min)
Banka
🚘 1 926 m (3 min)
RestauraceLetňanská terasa
🚶 316 m (4 min)
LékárnaLékárna Letňany
🚘 1 463 m (3 min)
Škola
🚘 1 763 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 1 457 m (4 min)
Sportoviště
🚘 4 748 m (9 min)
Hřiště
🚶 113 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.