Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyKupkova, Praha - Kolovraty

Kupkova, Praha - KolovratyVybaveno • Garáž
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 2+kk s balkonem v Praze 10, městská část Praha-Kolovraty, ulice Kupkova. Jedná se o slunný byt s balkónem orientovaný na jihozápad o celkové podlahové výměře 60 m2 + balkón 5 m2, v 3. nadzemním podlaží bytového domu bez výtahu dokončeného v r. 2007. Byt se nachází ve velmi příjemné a klidné lokalitě na kraji obce s pěkným výhledem a možností vycházek do přírody. Dispozičně rozdělen na dva pokoje, z obou pokojů je přístup na balkón. Obývací pokoj s kuchyňským koutem má rozlohu 38 m2, ložnice 13 m2. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a zahrnuje také toaletu. Zbylými místnostmi jsou samostatná předsíň a komora, ve které se nachází plynový kotel na vytápění bytu a ohřev teplé vody. Byt je plně vybaven a nad rámec výše uvedené rozlohy bytu je v ceně bytu také sklepní kóje (cca 3 m2) a parkovací místo ve společné podzemní garáži.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost jako je lékař, škola, školka, obchody, pošta a restaurace. Autobusová zastávka se nachází cca 100 m od domu (přímé spojení na metro C Háje), vlaková zastávka je 600 m od domu. Vlak ve špičce odjíždí čtyřikrát za hodinu směr Praha Hlavní nádraží (cca 23 minut jízdy).

Autem se dostanete za dobrého provozu po dálnici D1 na Budějovickou za 20 min, do centra Prahy za cca 30 minut. K nastěhování po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579816
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
VytápěníPlynové
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.