Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyBranická, Praha - Braník

Branická, Praha - BraníkVybaveno
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2kk v družstevním vlastnictví 43m² , Praha 4 - Braník.

Nabízím k prodeji světlý byt 2kk o celkové výměře 42m² ve třetím patře cihlového domu v Branické ulici. Byt je po kompletní a velmi zdařilé rekonstrukci, která zaručuje praktičnost a pohodlné bydlení. Zašupovací dřevěné dveře v každé místnost pomáhají k ušetření prostoru a byt je díky nim vzdušný.

Podlahové krytiny: dřevěná podlaha + dlažba v koupelně a na WC. Dispozice: obývací pokoj, ložnice s úložnými prostory, koupelna se sprchovým koutem, kuchyň s vestavěnými spotřebiči, WC s úložnými prostory a technická místnost. K bytu náleží sklep.

Lze využívat společnou zahradu o velikosti 800m2, která je přístupná pouze z vnitrobloku domu. Dům prošel rekonstrukcí, nové vchodové dveře na čip, rekonstrukce sklepních prostor atd. Byt je vhodný jak pro vlastní bydlení, tak na investici. Velmi nízké náklady na bydlení cca 1980Kč/měsíc. Anuita je kompletně splacena. Díky družstevnímu vlastnictví se neplatí daň z nabití.

V bezprostřední blízkosti domu je autobusová a tramvajová zastávka Přístaviště. Cca za minutu chůze se dostanete přímo k Vltavě, po stezce pak do Žlutých lázní, opačným směrem na Zbraslav. Přímo za domem jsou Branické skály s vyhlídkou Dobeška. Lokalita je výborně dopravně dostupná (10-15 min do centra města). Nedaleko od domu je Branické náměstí, Branické divadlo, supermarket i menší obchody, restaurace atd.

V případě zájmu o bližší informace nebo prohlídku mne prosím kontaktujte.

Apartment 2kk in cooperative ownership, 43 square meters, Prague 4 - Branik.

For sale: bright apartment 2kk with a total area of ​​42 square meters on the third floor of the house at Branická street. The apartment is after a complete and very successful reconstruction, which guarantees practicality and comfortable living. Sliding wooden doors in each room help to save space and make the apartment airy.

Flooring: wooden floor + tiles in the bathroom and toilet. Layout: living room, bedroom with storage, bathroom with shower, kitchen with appliances, toilet with storage and utility room. The apartment has a cellar.

It is possible to use a common garden of 800m2, which is accessible only from the courtyard of the house. The house has been renovated, new entrance door with a chip, reconstruction of cellar space etc. The apartment is suitable for both own use or investment. Very low cost of common areas maintenance about 1980 CZK / month. The annuity is fully repaid. Thanks to cooperative ownership, there is no real estate acquisition tax.

In the immediate vicinity of the house there is a bus and tram stop Přístaviště. About a minute walk you can reach the Vltava River, along the trail to a public swimming pool Žluté lázně, or in the opposite direction to Zbraslav. Right behind the house there are Braník Rocks with a view-point Dobeška overlooking the whole Prague from the south. The location offers an excellent transport accessibility (10-15 min to the city center by tram). Not far from the house thhere is Braník Square, Braník Theater, grocery stores, restaurants, etc.

Please contact me for more information or a viewing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580275
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.