Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 111 m² bez realitkyZlochova, Praha - Modřany

Zlochova, Praha - ModřanyVýtah • Garáž
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím Vám k pronájmu luxusní byt 3+kk/B v novostavbě Rezidence Modřanka, pár kroků od přírody, pár zastávek od centra. Byt o velikosti 87,9 m2 + 3x balkon o velikostech 10,5 m2, 9 m2, 3,9 m2 + garážové stání + sklep. Byt se nachází v 10. patře a je vybaven kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, lednicí a myčkou, koupelnou s vanou, umyvadlem, toaletou. Na podlahách je dřevěná podlaha, v předsíni a koupelně je keramická dlažba. U domu je dětské hřiště, klidné posezení ve vnitrobloku. Přímo před rezidencí je autobusová zastávka Cukrovar Modřany, 5 min. dochozí vzdálenosti tramvaj a vlak. Ve vzdálenosti 10 min. autem obchodní centrum Novodvorská Plaza. Byt je možné po dohodě zařídit nábytkem. Sportovní vyžití nedaleko ve Žlutých lázních, in-line sport podél vody. Bazén v Podolí. Krásný výhled na řeku Vltavu.

Rent of unfurnished flat in the new building 3+kk/Balcony, flat 87,9 m2 and 3x balcony 10,5 m2, 9 m2, 3,9 m2 + parking spot in garage. Flat is located on the 10th floor in Modřany, by bus station Cukrovar Modřany. Kitchen unit is with ceramic hob, electric oven, dishwasher and fridge. Bathroom is with bathtub, sink, toilet. There is a wood floor and in the hall and bathroom there are tiles. By the house there is a playground for children.

Note to the price: 4000,- deposit payments (heating, warm and cold water, lift service, cleaning of common areas, garbage collecting)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580276
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží10
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha111
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.