Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyKlausova, Praha - Stodůlky

Klausova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena6 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 524 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitel (investiční společnost) nabízí prodej světlého prostorného bezbariérového bytu 3+kk s lodžií o celkové výměře 81,6 m2 v 1. zvýšeném nadzemním podlaží pětipodlažní novostavby v Bytovém komplexu NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM Praha 5 - Stodůlky. Klausova 2958 čp 17 a 19, Praha 13 - Stodůlky, 155 00. Novostavba z roku 2019. Byt je v osobním vlastnictví.

Cena je včetně DPH. Kupující má nárok na odpočet DPH. K nastěhování červen 2020.

Dispozici bytu tvoří obývací pokoj spojený s jídelní částí a kuchyní o výměře 28,4 m2, ložnice 13,7 m2, dětský pokoj 12,5 m2, komora 1,9 m2, koupelna 3,6 m2, toaleta 1,8 m2, chodba 14,4 m2, lodžie 5,1 m2. Byt rozhodně překvapí vysokými stropy .Výhodou jsou nízké měsíční poplatky a zálohy. Bezpečnostní vchodové dveře, to vše v kombinaci s velmi vkusným řešením interiérů společných prostorů domu. Sklep S19 (4,1 m2; přízemí), Parkovací stání PS24 (vnitřní parkovací stání; 2. podzemní podlaží). Speciální vybavení: Elektropříprava pro předokenní rolety / žaluzie. Energetická náročnost budovy je B – velmi úsporná. Byty disponují vlastním měřením tepla a jsou napojeny na centrální vytápění. Vchodové dveře jsou bezpečnostní a protipožární s laminátem na povrchu a s obložkovou zárubní z vnější strany. Dveře ze vstupní chodby do obývacího pokoje jsou prosklené, všechny ostatní plné s kvalitním nerezovým kováním. Obložková zárubeň bude provedena ve stejném dekoru. Všechny dveře, vnitřní i vstupní, mají zvýšenou výšku 2100 mm.

V koupelnách, na WC, v komoře přístupné z chodby a v chodbě za vchodovými dveřmi realizovaná nadstandardní keramická dlažba. Na balkonech, terasách a lodžiích položená mrazuvzdorná dlažba.U koupelen v ceně jsou nadstandardní zařizovací předměty, závěsné WC, umyvadlo, akrylátová vana nebo sprchový kout a vývod pro pračku, koupelnový nábytek. Byt je realizován ve vysokém standardu provedení KOMFORT. V domě i bytech jsou moderní datové rozvody pro vysokorychlostní internet, digitální a satelitní televizi. Rozvod televizních kabelů je ve všech pokojích.

Bytový projekt s 60 byty beze zbytku splňuje náročné požadavky rodinného bydlení. V sousedství je kompletní občanská vybavenost. Tři mateřské školy s krásnou zahradou a moderním zázemím, dvě základní školy a mnoho dětských hřišť. V nejbližším okolí se nachází supermarket, poliklinika, pošta, lékárna a pestrá nabídka restaurací, fitness a dalších služeb. Dostatek sportovního vyžití zajistí zejména údolí Dalejského potoka a přírodní rezervace Prokopské údolí.

Zastávky autobusu 137, 142, 184, 225 a noční 904 jsou v docházkové vzdálenosti. Ke stanici metra Lužiny je to jen 5 minut. Do centra Prahy je to pouhých 20 minut. Autem na plzeňskou dálnici D5 a napojení na Pražský okruh lze dojet za 10 minut. Návštěvy pak mohou pohodlně využít parkování před domem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580351
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.