Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyKurta Konráda, Praha - Libeň

Kurta Konráda, Praha - LibeňVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný, kompletně zařízený byt v ulici Kurta Konráda v Praze 9, v atypickém bytovém domě Sedmikráska, 5. podlaží, orientace jiho-východ. Dispozice bytu: 2+kk o výměře 60,4 m2. Sestává z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s WC, samostatného WC a balkonu.

V předsíni se nachází velká, dvojdílná vestavěná skříň, věšáková stěna a samostatná úklidová skříň. V bytě je kompletně vybavená kuchyň včetně varné desky, digestoře, vestavné trouby, vestavné mikrovlnky a lednice s mrazákem. Součástí kuchyně je jídelní stůl a 4 židle. V obývacím pokoji je pohodlná sedací souprava, konferenční stůl a obývací stěna. V ložnici je velká, trojdílná vestavěná skříň, pohodlné dvojlůžko a velká komoda. V koupelně je vana, umyvadlo s velkou spodní skřínkou, dále zrcadlová trojdílná skříňka, sušák ručníků, automatická pračka a WC. Na balkoně je skládací stolek a 2 skládací židle.

V prvním podzemním podlaží je k bytu vlastní garážové stání s pohodlným příjezdem a hned u něj prostorný zděný sklep.Přímo v přízemí domu jsou umístěny kontejnery na odpad. Dům je uzamčen, vstup je na čip.

Měsíční nájem je 17.000,-Kč + cca 3.000,-Kč poplatky. Kauci požaduji ve výši 25.000,-Kč. Byt je vhodný pro dvě osoby, prosím nekuřáky bez domácích mazlíčků. K dispozici ihned.

V okolí je veškerá občanská vybavenost. Metro B Českomoravská v docházkové vzdálenosti 5 minut. Tramvaj směr centrum 5 minut od domu. Vlakové nádraží Libeň také v pěší vzdálenosti. Nákupní centrum Harfa 3 minuty pěšky od domu. V blízkém okolí mnoho pěkných parků, cyklostezka. Ve vzdálenosti cca 5 minut chůze se nachází O2 Arena. Pro obyvatele domu je k dispozici uzavřená zahrada s dětským hřištěm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581043
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.