Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyNad Santoškou, Praha - Smíchov

Nad Santoškou, Praha - SmíchovVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Pronajmeme vybavený byt s okny na sdílenou tichou zahradu ve vnitrobloku, byt je o dispozici 1+1 a rozloze 45m2 v 1. poschodí cihlového domu na Smíchově. Byt je ve výborném stavu, je vybaven spotřebiči a elektronikou – např. lednice s mrazákem, TV, myčka, pračka, trouba, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice atd. V bytě se nachází úložný prostor (vestavěná šatna pod spacím patrem, stropní úložný prostor v předsíni a spíž v kuchyni).

Byt se nachází v žádané lokalitě v bezprostřední pěší vzdálenosti na metro Anděl mezi parkem Santoška a sportovním centrem Mrázovka. V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost. Nájem je

14.000 Kč/měsíc + 3,500 Kč vyúčtovatelná záloha na energie a služby + 14.000 vratná kauce.

Bez provize pro realitního makléře či jiného zprostředkovatele.

Rent of a fully equipped apartment with a view on shared garden having 1 + 1 dispositions and an area of 45m2 located in 1st floor of a brick house at Smichov. The apartment is equipped with appliances and electronics – e.g. fridge with freezer, TV, dishwasher, washing machine, baking oven, microwave oven, electric kettle, etc. In the apartment, there is a storage space (separate dressing room under loft bed, storage space above the hallway, storage chamber directly in the kitchen).

The apartment is located in a highly desirable location in the immediate walking distance from the metro stop Anděl between Na Santošce park and sport center Mrázovka. In the immediate vicinity of the apartment there are all amenities.

CZK 14.000 month + CZK 3,500 as advance payment for energy and services + CZK 14.000 refundable deposit. No commission paid to a real estate broker or other broker. The apartment is available as of 1st November.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581117
Dispozice1+1
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.