Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 71 m² bez realitkySloupecká, Měchenice - Měchenice, Středočeský kraj

Sloupecká, Měchenice - Měchenice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 2+kk s krásným výhledem v obci Měchenice o celkové rozloze 70,9 m2. Byt se nachází ve 3. NP, tj. nejvyšším patře malého cihlového bytového domu z roku 2009, přísluší k němu parkovací stání v uzavřeném dvoře. Celková výměra podlahové plochy bytu je 62,8 m2 (obytný pokoj s kuchyní 37 m2, ložnice 11,8 m2, koupelna s toaletou 6,7 m2, předsíň 4,7 m2, komora na patře 2,6 m2), výška stropů 2,73 m. Z obytného pokoje je vstup na balkón (8,1 m2). Energetická třída C – úsporný.

Byt je situovaný celkem do tří světových stran, přičemž nejteplejší jižní strana celoročně osvětluje oknem koupelnu, naopak severovýchodní strana dopřává balkónové straně v letních dnech příjemně slunce jen dopoledne. Velká okna spolu s prosklenými dveřmi v interiéru poskytují dostatek světla v celém bytě celoročně, konkrétně v koupelně ani v předsíni není nutné přes den používat umělé osvětlení. Topení je zajištěno elektrokotlem, teplou vodu zabezpečuje vlastní bojler. Kromě koupelny s dlažbou jsou podlahy z Marmolea, tzn., že celý byt je bez prahů. Prostorná koupelna s toaletou disponuje velkou vanou (265 l), kombinovaným topným žebříkem a dostatkem místa pro pračku, sušičku apod. Kuchyň zahrnuje kromě vestavných spotřebičů i pracovní plochu navíc v podobě „ostrůvku“. Výklenek v obytném pokoji je využit jako pracovna.

Byt je prodáván částečně vybaven kuchyní zařízenou spotřebiči (kombi lednice, myčka, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, digestoř), ostatní vybavení po dohodě.

Dopravní dostupnost a občanská vybavenost:

Do 5 minut chůze se nachází zastávka pěti linek autobusů PID směr Praha (Smíchovské nádraží za 25 min), restaurace a cukrárna Fregatta, marina, benzínová pumpa, obecní úřad s kulturním sálem, Vinařský dvůr, přístaviště výletních parníků (přes léto trasa Praha-Slapy), praktický lékař, Měchenická pekárna, dva malé obchody se míšeným zbožím, fotbalové hřiště, tenisové kurty, dvě dětská hřiště, Bojovský potok

Do 10 minut lze pěšky dojít na vlakové nádraží (směr Praha – Hlavní nádraží nebo směr Dobříš)

Obec Měchenice získala stavební povolení pro výstavbu MŠ v roce 2020. Měchenice spadají pod ZŠ Davle, výstupní i nástupní zastávka školního autobusu je 2 min. chůze od domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581118
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha71
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníElektrické
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.