Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyUmělecká, Praha - Holešovice

Rezervováno
Umělecká, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem nově zrekonstruovaného slunného bytu 3+kk s unikátní pavlačí u Stromovky, Praha 7

Nabízím k dlouhodobému pronájmu luxusně zrekonstruovaný designový byt 3+kk s velmi dobře vyřešenou dispozicí o celkové ploše 89m2 s unikátní pavlačí ve 2. patře (3.NP) v Praze 7 na Letné, Umělecká ulice.

Byt je po kompletní a citlivé rekonstrukci v luxusním stavu, byly zachovány původní historické prvky (vysoké stropy, renovovaná špaletová okna, původní dřevěná ostění a dveře s mosaznými klikami, dřevěné parketové podlahy), doplněné moderní vestavbou koupelny a šatny a kuchyní. Součástí nové kuchyňské linky jsou všechny spotřebiče: lednice, myčka, trouba, digestoř.

Ze společné chodby domu se vchází na soukromou prosklenou pavlač, která slouží zároveň jako balkon. Z pavlače vedou do bytu dvoje prosklené dveře, jedny do rozlehlé chodby s moderní vestavbou koupelny a šatní komory s částečně prosklenou příčkou, druhé dveře vedou do jednoho ze tří samostatných pokojů. Dále je v bytě prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou, propojený dvoukřídlými dveřmi s vedlejším pokojem. Obě tyto místnosti jsou orientovány na jihovýchod a jsou příjemně prosvětlené.

Součástí bytu je dále moderní koupelna s walk-in sprchou, oddělené wc a samostatná šatní komora s instalovanými policemi a věšáky. Na společné chodbě domu je k dispozici další vlastní komora o výměře 2m2 sloužící jako úložná místnost. Vytápění a ohřev vody zajišťuje nový plynový kotel značky Junkers.

Skladba jednotlivých místností: obývací pokoj s kuchyňskou linkou 26m2, druhý pokoj 23m2, třetí pokoj 14m2, koupelna 4m2, wc 2m2, šatní komora 2m2, prosklená pavlač 6m2 (orientovaná na severozápad do klidného zeleného vnitrobloku), komora na chodbě 2m2. Orientace oken je na jihovýchod a severozápad. V domě není výtah a dosud proběhla částečná rekonstrukce společných prostor domu.

Jedná se o příjemnou a klidnou lokalitu pár kroků od vstupu do parku Stromovka. V okolí je řada kaváren, barů a obchodů, včetně obchodního centra OC Stromovka. Dobrá dopravní dostupnost zajištěna tramvají na zastávce Kamenická (3 min chůze), dále napojení na metro C a A.

Byt je volný k okamžitému nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581234
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha89
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.