Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyK Nesvačilům, Bystřice - Bystřice u Benešova, Středočeský kraj

K Nesvačilům, Bystřice - Bystřice u Benešova, Středočeský kraj
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu pěkný, světlý byt 2+1 o rozloze 56 m2, s balkónem, situovaný ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. Dům je zateplený a má plastová okna. Byt prošel v roce 2019 celkovou rekonstrukcí. Součástí bytu jsou také 2 sklepy o rozměru 4,0 m2 a 3,1 m2, lze využít společnou kočárkárnu a sušárnu na prádlo.

Byt se sestává z kuchyně, jídelního prostoru, 2 pokojů, koupelny, samostatného WC a předsíně. Kuchyně je vybavená novou kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem, sklokeramickou deskou a digestoří. V chodbě se nachází nová vestavěná skříň a botník. Koupelna je osazena umyvadlem, sprchovým koutem, skříňkami se zrcadlem, součástí je prostor na pračku. S výjimkou výše uvedeného se byt pronajímá nezařízený.

V blízkosti domu se nachází dětské hřiště s menším parkem a veškerá občanská vybavenost (lékař, škola, školka, obchody, autobusová zastávka, vlaková zastávka 15 minut chůze).

Parkovací místa jsou přímo za domem. V případě zájmu si lze za 500Kč/ měsíc pronajmout garáž u domu.

Měsíční nájemné činí 9 500 Kč a zálohy 3 000 Kč za měsíc (voda, elektřina, teplo, náklady na správu domu, výdaje za užívání společných prostor domu). Po vyúčtování budou případné přeplatky vráceny. Požadovaná kauce je ve výši 20 000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581258
Dispozice2+1
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.