Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyŠtramberská, Kopřivnice - Kopřivnice, Moravskoslezský kraj

Štramberská, Kopřivnice - Kopřivnice, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Výtah
Cena970 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 114 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 1+1 o velikosti cca 40m2. Byt se nachází v Kopřivnici v klidné části na ulici Štramberská 1092. Nachází se v 1.podlaží a je situován směrem do parku a potoku Kopřivnička, takže zde není slyšet žádný hluk z pozemních komunikací. Před domem a v jeho blízko se nachází parkovací plochy. V blízkosti domu je také: základní škola, restaurace, park atd. Momentálně byt prochází kompletní rekonstrukcí a je před dokončením: nové jádro, nová elektrika v mědi, nové potrubí, nová koupelna a WC, nová moderní kuchyňská linka, nové podlahy a obložkové dveře. Dům je zateplený a jsou zde nová plastová okna. V domě je výtah. Byt je možné převézt do osobního vlastnictví. Byt má svoji sklepní kóji.

Buy apartment 1 +1 size 40m2. The apartment is located in Koprivnice in a quiet part of the street Stramberska 1092. Located on the 1st floor and is situated towards the park and stream Koprivnicka, so there is no noise from the roads. In front of and near the house there are parking spaces. Near the house is also: elementary school, restaurant, park, etc. Currently the apartment is undergoing reconstruction. There will be: a brick core, new electricity in copper, new pipes, new bathroom and toilet, new modern kitchen, new floors and lining doors. The house is insulated and there are new plastic windows. The price can be negotiated.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581352
Dispozice1+1
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.