Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyTř. Míru, Olomouc - Neředín, Olomoucký kraj

Tř. Míru, Olomouc - Neředín, Olomoucký krajVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronájem zánovního bytu 2+kk o velikosti 56 m2, který je plně vybaven. Každý pokoj má lodžii. U kuchyně, která je vybavena varnou deskou, troubou a myčkou na nádobí, je komora s ledničkou a pračkou. K bytu je k dispozici sklep. Byt je umístěn v tiché části vnitrobloku cihlového domu v 1. patře na tř. Míru (konečná stanice tram. 2, 7), blízko kampusu Univerzity Palackého. Je ideální pro jednotlivce, hledajícího klidné a kvalitní bydlení nebo pro dva studenty, kteří jsou ohleduplní vůči okolí i zařízení bytu a domu. Cena pronájmu je 11 000 Kč měsíčně, zálohy na energie a služby domu včetně Internetu jsou 2500 Kč, vratná kauce je 15 000 Kč. Pronájem nabízíme pro nekuřáky bez domácích zvířat.

Pro více informací a prohlídku bytu prosím kontaktujte majitele:

First floor newer apartment, fully furnished available for RENT.

56 sq. m flat with 2 rooms, 1 bathroom, fully equipped kitchen, pantry and separated basement storage. Each furnished room got a balcony. The flat is located at Trida Miru Street (final station of tram # 2, 7). Easy connection to the Palacky University. The flat is ideal for a single professional or for occupancy of 2 students, quiet and respectful. Rent 13 500 CZK, including monthly utilities. Please no PETS, no smokers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581390
Dispozice2+kk
Dostupné od7. 11. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha56
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.