Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyLaubova, Praha - Vinohrady

Laubova, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt o dispozici 1+1 /2+kk a výměře 50m2 v žádané lokalitě Praha Vinohrady. Byt prošel nákladnou a kompletní rekonstrukcí s ohledem na původní prvky bytu, díky nimž zůstává zachována typická atmosféra bytu v této lokalitě. Byt zaujme krásně a vkusně zrepasovanými parketami, původními zrepasovanými dveřmi v celém bytě a do toho vhodně vsazenými novými prvky. V celém bytě jsou kompletně nové rozvody elektřiny, vody a odpadů. Byt se skládá z prostorné chodby, kompletně nové koupelny včetně pračky, pokoje s kuchyňským koutem a dalším pokojem. Nová kuchyňská linka je vyrobena truhlářem na míru, tak aby přesně zapadala do celkového konceptu bytu. Její součástí je trouba, varná deska, myčka nádobí, odsavač par a samostatně stojící kombinovaná lednice s mrazákem. Pokoj je vybaven velkou postelí, šatní skříní, pohovkou, konferenčním a kosmetickým stolkem. Celý byt je krásně světlý díky svému umístění ve 4. patře, vysokým stropům a velkým oknům. Přestože se byt nachází téměř na Náměstí Jiřího z Poděbrad, je zde naprostý klid. Byt je umístěn do vnitrobloku a pro zachování naprostého klidu byla v rámci rekonstrukce zdvojena zeď, která sousedí s dalším bytem. Také celý dům je v naprosto perfektním stavu. Na domě jsou pravidelně prováděny údržby a potřebné rekonstrukce.

Nový obyvatel bytu bude mít krásný výhled na Žižkovskou věž, pár kroků od domu oblíbené Antonínovo pekařství, barber shop, pravidelné farmářské trhy na Náměstí Jiřího z Poděbrad a další nespočet vinohradských kavárniček, vináren a restaurací. V blízkém okolí se též nachází parky (Riegrovy sady, Čechovy sady, Mahlerovy sady...) vhodné na procházky, sport či posezení s přáteli.

Cesta na metro či tramvaj přes Náměstí Jiřího z Poděbrad Vám nezabere více jak 3 minuty.

Při podpisu nájemní smlouvy se platí vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmu. Byt je k dispozici ihned.

A quiet apartment near the Square Jiřího z Poděbrad and several parks (Mahlerovy sady, Riegrovy sady, sady Svatopluka Čecha, Grébovka,...). The apartment is located on the 4th floor (last floor) in the building after total reconstruction. The apartment is also newly renovated (incl. electricity, water and waste distributions). The spacious apartment is fully furnished. There is bed, large closet, sofas, coffee tables, cosmetic table,...). New kitchen link has been made tailor made by joiner. There is dishwasher, oven and fridge with freezer. Bathroom is including washing machine. The apartment is situated into the cortyard. Walking distance to underground station Jiřího z Poděbrad (3 min) and Wenceslav

square (10 min). The location Vihodrady is very requested for beautiful historical monuments, cafés, restaurants and parks. Not intended for short-term rental. It is available immediately.

Monthly rent: 19 000 Kč + 4 000 Kč (utilities)

Security deposit: 23 000 Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581545
Dispozice1+1
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 190 m (2 min)
PoštaPraha 33
🚶 255 m (3 min)
ObchodAntonínovo pekařství
🚶 21 m (0 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 254 m (3 min)
RestauracePho Viet
🚶 95 m (1 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 282 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 123 m (1 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 285 m (3 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 713 m (9 min)
Hřiště
🚶 150 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.