Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyČeskoslovenské Armády, Chrudim - Chrudim, Pardubický kraj

Československé Armády, Chrudim - Chrudim, Pardubický krajVybaveno
Cena2 240 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 609 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám plně zařízený, moderně zrekonstruovaný byt 2+1 v OV v cihlovém domě v blízkosti vlakového nádraží a současně centra města. Celková plocha vč. sklepa (1 m2) je 50 m2. Byt se nachází ve 2.patře (nad bytem je již jen zateplená půda, nikdo nedupe nad hlavou) - bez výtahu, dům po částečné revitalizaci (nová čelní fasáda, plastová okna, úprava společných prostor, vstupních dveří), SVJ bez dluhů, v domě společné prostory - sušárna, kočárkárna, celkem 13 bytů ve vchodě. Orientace bytu - 2 pokoje na JZ. Ulice ČS. Armády prochází revitalizací (nové autobusové nádraží, nové parkoviště před domem).

Byt bude v únoru 2020 po kompletní rekonstrukci navržené bytovým architektem (nyní pouze ilustrativní foto z našich předchozích realizací bytu o stejné dispozici) - v ložnici a obývacím pokoji bude provedena renovace vlysových bukových podlah,v kuchyni dlažba, v předsíni laminátová podlaha, nová kuchyňská linka na míru vč. vestavěné lednice, myčky, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby, sklokeramické varné desky, digestoře a granitového dřezu, nová koupelna se sprchovým koutem, závěsným WC, nové štukové omítky, elektroinstalace v mědi, nové rozvody odpadů a vody, interiérové dveře s obložkami, LED osvětlení. V bytě dostatek prostoru pro vestavěné skříně a úložné prostory. Vytápění je centrální dálkové, ohřev TUV pomocí nového bojleru Ariston s objemem 100 l a s funkcí smart (samoučící spotřeba dle předchozího užívání, apod.). Všechny spotřebiče se záručním listem.

Byt nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny, apod. Nízké měsíční náklady (celkem cca 2500 kč, z toho FO - 850 kč). V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost (vlakové a autobusové nádraží, zastávka, obchody, škola, školka, cyklostezky, plavecký bazén, sportoviště). Bezproblémové bezplatné parkovaní před domem. V únoru 2020 bude byt připraven k okamžitému nastěhování, rezervace možná již nyní (do konce roku 2019 možnost volby barevného řešení jednotlivých materiálů při rezervaci). Vhodné pro vlastní bydlení nebo jako investice. Přímý majitel - neplatí se provize - právní servis zajištěn. Kontakt Ing. Petr Jiráček, 724 737 290.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581622
Dispozice2+1
Dostupné od29. 2. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.