Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 114 m² bez realitkyJanovského, Praha - Holešovice

Janovského, Praha - HolešoviceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby2 350 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Světlý a udržovaný rohový byt 4+1 o 114 m2 ve velmi žádané lokalitě. Vhodný k dlouhodobému pronájmu a plně zařízený možný k okamžitému nastěhování.

Byt se nachází ve 5.NP s výtahem s pěkným výhledem.

Byt je na pomezí Letné a Holešovic. V pohodlné pěší dostupnosti je stanice metra Vltavská (5 min) a jeden z hlavním tramvajových uzlů Strossmayerovo náměstí (5min). Do centra to je do 10 minut.

Byt obsahuje kuchyň se zařízenou kuchyňskou linkou (starší železná "Brusel" kuchyň v dobrém stavu, mikrovlnná trouba, plynový sporák a trouba, myčka, 2x dřez) a průchozí jídelnou (PC stůl a jednoduchá postel a stůl). Samostatný pokoj (stylový ale již starší černý nábytek, postel, stůl). Rohový pokoj (manželská postel, PC stůl, skříňová stěna, sedačka) s jedním průchozím pokojem (stylová skříňová stěna, rohová sedačka, křesla). Pokoje jsou plně vybavené nábytkem. Nábytek je ve velmi slušném stavu. Po domluvě lze vybraný nábytek i odstranit. Prostornou vstupní hala obsahuje množství úložných prostor. Koupelna má vanu. Samostatné WC a komora. Byt má vlastní plynová kotel. Součástí pronájmu není sklep ani parkovací stání. Na podlaze se nachází parkety, dlažba a plovoucí podlaha. Byt obsahuje pračku.

Ideální byt pro rodinu či skupinu studentů. V případě studentů může byt obývat dvě dvojice studentů.

V okolí je vynikající občanská vybavenost (MŠ, ZŠ). V okolí je velké množství restaurací, kaváren a kulturních zařízení (Veletržní palác/Národní galerie, kino BIO OKO, farmářské trhy přes ulici).

Dům je ve velmi dobrém stavu, po rekonstrukci (dobře udržovaný interiér, nová fasáda, nová špaletová okna, nový výtah).

Měsíční poplatky 2.350 Kč/ 3 osoby, další osoba + 700 Kč. Převod el. energie a plynu na nájemce (elektřina cca 600 Kč, internet cca 500 Kč).

Light corner appartment iof 4+1 (3 bedrooms) of 114 m2 in prestigious location of Prague 7 (Letná). Appartment is fully furnished with older but well pre-served furniture. It is on 5th floor. Immidiately available.

Appartment contains kitchen (Bruxesseles style furniture in ok condition, dishwasher, gat stove, microwave own), dining room, two intereconnected rooms and one separate room. Bathroom and a separate WC. Equipment is well-preserved but older. Furniture is generally well-maintained. It has own gas central heating and a new washing mashine.

It is very close to the city centre, 5 minutes and metro and one of major tram hub of Strossmayerovo náměstí. A number of restaurants and cafes is around as well as galleries and cinema. Park Stromovka is maximum 10 minutes of pleasant walk. There are farmer markets 2 minutes away every Sunday.

Appartment suitable for 2 pairs of students or family.

Fees of 2350 Kč for 3 people. For each extra 700 Kč. It does not contain electricity (some 700 Kč), gas and the internet (some 500 Kč).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581844
Dispozice4+1
Dostupné od4. 11. 2019
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha114
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.