Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyČajkovského, Praha - Žižkov

Rezervováno
Čajkovského, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno • Výtah
Cena6 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 870 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Předmětem prodeje je klidný, světlý, prostorný byt 3+1, 75,6 m², ve 4. NP s výhledem do zeleně, Praha 3 - Žižkov, ulice Čajkovského, cihla, sklep.

Byt se nachází ve 3. patře (4. NP), sestává z chodby (6,8 m²), kterou se vchází do obývacího pokoje (25, 9 m²) - je zde stěna vestavěných skříní, dalšího pokoje (16, 3 m²), kuchyně, WC (1, 2 m²) a koupelny s vanou (2,6 m2). Z kuchyně je vstup do spíže/komory (3,6 m²) a dalšího pokoje. Pokoje jsou neprůchozí. Byt disponuje velkými úložnými prostory.

Okna směřují na východ do tichého, zeleného vnitrobloku s barokním kostelíkem Povýšení sv. Kříže, který dnes slouží pro kulturní akce a jako kavárna s příjemným posezením v zahradě. Vytápění je ústřední plynové, kotelna je přímo v domě. Součástí je sklepní kóje. Byt je ve vlastnictví (OV). Ve společném užívání je kočárkárna a sušárna. Parkování - zóny pro rezidenty a parkovací hodiny.

Cihlový dům (SVJ) s výtahem, po rekonstrukci fasády a oken, se nachází v původní zástavbě činžovních domů ve velmi žádané lokalitě na rozhraní Žižkova a Vinohrad. Samotná ulice je tichá a osázena vzrostlými stromy. Výhodou je skvělá občanská vybavenost - pošta, potraviny, školy, MHD 8 min. do centra, aj. Byt se nachází jen pár kroků od Mahlerových sadů (TV vysílač s krásným výhledem na Prahu a restaurace), nám. Jiřího z Poděbrad (nespočet bister, kaváren, Farmářské trhy…) a Riegrových sadů. Stanice metra A "Jiřího z Poděbrad" je 9 minut pěšky, zastávka tramvaje „Lipanská“ či „Olšanské náměstí“ 5 minut chůze.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581891
Dispozice3+1
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceExteriér
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.