Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkySevastopolská, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Sevastopolská, Kladno - Kladno, Středočeský kraj
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím pronájem slunného bytu 2+1 , 56 m 2, 3. nadzemní podlaží(bez výtahu) v klidné části města - Kladno Rozdělov. Jedná se o byt v řadovém cihlovém domě. Byt je částečně vybaven (viz foto, včetně kombinovaného sporáku a myčky na nádobí). Byt je nově zrekonstruován. Nová kuchyň a koupelna s WC, plovoucí podlahy po celém bytě, nové rozvody, plastová okna. K bytu náleží sklepní kóje, bezplatné parkováním přímo před domem. Výhodná poloha bytu: 7 minut chůzí na vlak směrem na Prahu, 20 minut po dálnici od Prahy, MHD 5 minut od bytu. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost (supermarkety, nemocnice, školka a škola.)

Nájem je 9 500 Kč/měsíčně + 3500 Kč poplatky + energie. Vratná kauce 15 000 splatná při podpisu smlouvy. Úpravy v bytě, včetně výmalby, jsou po domluvě možné. Pro více info mě kontaktujte na kanasu@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581983
Dispozice2+1
Dostupné od15. 11. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.