Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyHadovitá, Praha - Michle

Hadovitá, Praha - MichleVýtah
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce37 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk (52m2) s balkonem v ulici Hadovitá 1580/5a, Praha-Michle. Byt je situovaný na jihovýchod a nachází se ve třetím nadzemním podlaží. Součástí bytu je i sklepní kóje a garážové stání v podzemní garáži. Byt je součástí nedávno dokončeného projektu „Rezidence Hadovitá“ a nachází se v klidné lokalitě, ve staré vilové zástavbě. V okolí domu je množství zeleně, nedaleko je Baarův park a Tyršův vrch.

Autobusová zastávka Hadovitá (124, 139, 150, 196) je vzdálena cca 2 minuty chůze. Stanice metra C Kačerov je dostupná do 7 minut autobusem. Okolí domu nabízí dostatek kulturního a sportovního vyžití (BB centrum Brumlovka, DBK Budějovická) a řadu restaurací i s letním posezením.

Byt je vybaven kuchyní se všemi spotřebiči – indukční varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, myčka, lednice s mrazničkou. V chodbě je umístěna pračka. Vše je nové. Druhá místnost může sloužit jako ložnice.

V bytě je zavedena centrální TV anténa s rozvody pro kabelovou televizi a vysokorychlostní internet. Rezidence má vlastní plynovou kotelnu. Teplota v bytě je řízena programovatelným termostatem umístěným v chodbě. Teplotu v jednotlivých pokojích je možné nastavit termostatickými ventily na radiátorech. Energetická náročnost budovy je ve třídě C – úsporná, ostatní parametry viz přílohy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582074
Dispozice2+kk
Dostupné od6. 11. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.