Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyNad Lesním Divadlem, Praha - Braník

Nad Lesním Divadlem, Praha - BraníkVýtah
Cena4 891 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 742 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitel nabízím k prodeji do osobního vlastnictví pěkný slunný byt 3+1, 67 m2, ve výborné lokalitě Praha 4 Braník – ulice Nad lesním divadlem, přímo před domem je les a lesopark Velký háj a na druhé straně ulice je nákupní centrum OC Novodvorská Plaza. Veškerá občanská vybavenost (obchody, školy, školky, zdravotní středisko, pošta, biotop) v bezprostřední pěší dostupnosti, 8min busem (zastávka v bezprostřední blízkosti domu) na metro C Kačerov. Bezproblémové parkování před domem. Dům je kompletně zrekonstruovaný, bezbariérový, zateplený s novou fasádou, nová okna VEKRA, moderní nové výtahy, čisté a rekonstruované společné prostory domu. V okolí domu je spousta zeleně.

Byt byl po celou dobu obýván stejnými vlastníky, nekuřáky, s pečlivou údržbou. Prodáváme jej z důvodu nutného stěhování do jiné lokality. Byt je nyní vyklizen, ponechána jen kuchyně a velké skříně pro start bydlení nových vlastníků. V případě Vaší preference lze byt vyklidit na naše náklady zcela. Byt je čistý, slunný, suchý, bez jakýchkoli technických nedostatků, připravený ihned k nastěhování a užívání. Pokud navíc bytu hned nebo časem dopřejete novější podlahové krytiny a případně obnovu koupelny, bude z něj úžasné moderní bydlení.

Byt se nachází v 10. patře, z oken jsou výhledy na rozsáhlý les. Má velmi praktickou dispozici (viz plánek půdorysu): Prostorná předsíň vedoucí do 3 světlých pokojů s velkými okny a do kuchyně s jídelnou (propojená velkým dveřním otvorem s obývacím pokojem). Obývací pokoj (15m2) lze případně velmi jednoduše stavebně propojit se sousedícím pokojem (11m2), protože dělící příčka je lehká, nenosná, lze ji zcela odstranit – původně v bytě nebyla, a získat tak opravdu prostornou obývací místnost 26m2 (tj. lze snadno předělat aktuální 3+1 na prostornou dispozici 2+1 s velkým obývákem, třeba až odrostou děti).

WC a koupelna jsou oddělené.

Velkou výhodou bytu je vlastní prostorná komora, která je v chodbě – hned vedle vchodu do bytu. Byt nemá balkon nebo lodžii jako součást bytu, ale výhradně vlastníkům tohoto bytu je k dispozici plně uzamykatelná lodžie se vstupem z chodby téhož podlaží.

Nabízíme solidní a rychlé jednání bez zprostředkovatele, prodej je smluvně profesionálně připraven, úschova kupní ceny do doby zapsání Vašeho vlastnického práva do katastru nemovitostí bude u renomované české banky nebo notáře. Vyhrazuji si právo prodat byt případně nejvyšší nabídce i nad v inzerátu požadovanou cenu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582538
Dispozice3+1
Dostupné od10. 11. 2019
Podlaží10
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha67
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.