Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyTomkova, Praha - Smíchov

Tomkova, Praha - SmíchovVýtah • Garáž
Cena9 380 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 780 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 2+kk, 70,12 m2/2x francouzské okno, 3.NP, sklep - 2.PP, garážové stání - 2.PP, v exkluzivní lokalitě Prahy 5 – Nikolajka. Bytová jednotka je orientovaná na východ a západ s výhledy do zahrádkářské kolonie a vnitrobloku domu.

Okolí plné zeleně zajišťuje příjemné a poklidné bydlení v dochozí vzdálenosti cca 30 min od Karlova mostu. Objekt je v těsné blízkosti sportovního areálu Mrázovka s tenisovými a beach volejbalovými kurty, běžeckým okruhem a venkovní posilovnou. Byt je vzdálen cca 5 min chůze od stanice metra Anděl a autobusového nádraží Na Knížecí.

Občanská vybavenost: lední stadion Nikolajka, Gymnázium Zatlanka, základní škola, školka, pošta, několik parků v dochozí vzdálenosti, v rezidenčním objektu je minimarket.

Obývací pokoj 29,18 m2, orientovaný na západ s výhledem do zahrádkářské kolonie, je spojený barovým pultem s kuchyňským koutem 7,35 m2.

Hala 8,48 m2, toaleta 1,11 m2, koupelna s vanou 4,69 m2, ložnice 17,16 m2 (orientována na východ s výhledem do velice klidného vnitrobloku), zděný sklep 2,15 m2 vč. bezpečnostních dveří.

Na podlahách jsou dubové parkety, dlažba a plovoucí podlaha v ložnici. Vchodové dvěře jsou bezpečnostní, v ložnici je vestavěná skříň.

Parkovací stání v těsné blízkosti výtahu k bytové jednotce.

Vytápění a ohřev vody je zajištěno lokání kotelnou v objektu.

Vysokorychlostní internetové připojení je zajištěno přes společnosti UPC a O2 .

Poplatky za užívání bytu jsou velice nízké.

Sousedské vztahy jsou velmi přátelské.

Objekt byl vystavěn roku 1999, železobetonový skelet, 2.PP, 6.NP.

Cena činí 9.380.000,- CZK. V ceně ja zahrnuto garážové stání v hodnotě 1.200.000,- CZK a sklepní kóje.

We offer a flat 2 rooms + kitchenette, 70,12sqm / 2x French window, 3rd floor, cellar, garage, in an exclusive location of Prague 5 - Nikolajka. The flat is oriented to the east and west with views of the garden colony and courtyard of the house.

Surroundings full of greenery provides a pleasant and peaceful living within walking distance of about 30 minutes from Charles Bridge. The building is in close to the sports complex Mrázovka with tennis and beach volleyball courts, a cross-country circuit and an outdoor gym. The apartment is located about 5 minutes walk from the metro station Andel and bus station Na Knizeci.

Civic amenities: Nikolajka ice stadium, Grammar school Zatlanka, elementary school, kindergarten, post office, several parks within walking distance, in the residential building is a minimarket.

Living room 29,18sqm, oriented to the west overlooking the garden colony, is connected by a bar counter to a kitchenette of 7.35sqm. Hall 8,48 sqm, toilet 1,11 sqm, bathroom with bath 4,69 sqm, bedroom 17,16 sqm (oriented to the east with a courtyard view), brick cellar 2,15 sqm incl. security doors.

The floors are oak parquet, tiles and floating floor in the bedroom. The entrance door is security, there is a built-in wardrobe in the bedroom.

Parking space close to the lift to the apartment.

Heating and hot water is provided by a local boiler room in the building.

High-speed internet connection is provided by UPC and O2.

Neighborhood relations are very friendly.

The building was built in 1999, reinforced concrete skeleton.

The price is 9.380.000, - CZK. The price includes a garage space worth 1.200.000, - CZK and a cellar.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582542
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 11. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.