Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 84 m² bez realitkyFrancouzská, Praha - Vinohrady

Francouzská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronajmu krásný byt v atraktivní lokalitě na ulici Francouzská na pomezí Vinohrad a Vršovic, s vysokými stropy a pěkným výhledem do Bezručových sadů. Byt je velmi světlý a klidný, a nachází se v posledním podlaží novoklasicistního činžovního domu z konce 19. století. Dispozičně je byt 3+kk, případně 2+1, s velkým a průchozím obývacím pokojem, který je částečně propojen se vstupní halou a s prostorem jídelny (možno oddělit závěsem). Jídelna je vybavena prostornou kuchyní s novou troubou, sporákem a digestoří, dále pak lednicí s mrazícím boxem a myčkou. Dále je v bytě velká ložnice orientovaná na jih s výhledem do klidného a slunného vnitrobloku. V koupelně se nachází prostorná vana s výhledem, úsporná pračka, WC a bidet. Ve vstupní hale je vysoká vystavěná skříň. Podlahy jsou z masivnich smrkových fošen a topení je zajištěno průtokovým ohřevem vody ve vlastním kotli. Byt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2018, a je částěčně zařízen jen několik let starým nábytkem včetně jídelní soustavy z jasanového masivu a postelí s 3 roky-starými značkovými matracemi od firmy ProSpánek. Stále je zde však dostatek prostoru pro vlasní nábytek.

Byt se nachází nedaleko Náměstí Míru, Havlíčkových sadů (Grébovka) a známých podniků v okolí zastávky Krymská. V bezprostřední blízkosti je tedy mnoho večerek, restaurací, hospůdek a kultovních míst, jako jsou Kavárna Šlágr, Bad Flash Bar, Café V lese nebo Kino Pilotů. Vynikající spojení do blízkého centra pomocí tramvají jezdící s několika minutovými intervaly.

Byt je zejména vhodný pro mladý pár, nekuřáky a bez domácích mazlíčků.

21.000 Kč nájem + 3.000 Kč záloha na veškeré energie a poplatky pro 2 osoby (plyn - vytápění, voda, elektřina, odpadky, úklid domu, a nevratné zálohy na správu domu a pozemku). Vyúčtovaní s možností vrácení možného přeplatku 1 x ročně.

Live in an oasis of calmness in the middle of vibrant Vinohrady neighborhood. I am renting out my own 84m2 recently refurbished 1-bedroom apartment in Prague 2, on a 4th floor with a charming view over the colorful park. It features a voluminous open living space with high ceilings, but also a comfortably large fully equipped kitchen, a spacious hall, and a large bathroom with a view. It is partially furnished ( including 2 large wardrobes, dining set from massive wood, and a bed with 3-years-old brand mattresses ) and equipped with all needed appliances: a gas oven and stove with a hood, a fridge with freezer, a silent and spacious dishwasher and a washing machine.

It is situated next to Náměstí Míru, parc Havlíčkovy Sady (Grébovka), and a lively cultural area around Krymská street. Numerous iconic restaurants, cafés and bars, as well as local grocery shops are in the closest neighborhood. Free street parking.

Rental from the owner who prefers a couple of professionals, non-smokers and please without pets. Rent 21.000 Czk + deposit for utility fees 3.000 Czk for 1-2 persons (including gas heating, water, electricity, trash disposal, house cleaning and non-refundable deposits for house-management and reparations).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582608
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrymská
🚶 170 m (2 min)
PoštaPraha 2
🚶 403 m (5 min)
ObchodThai's asian food shop
🚶 18 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 633 m (8 min)
RestauraceLi De
🚶 182 m (2 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 672 m (8 min)
Škola
🚶 479 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Koperníkova
🚶 506 m (6 min)
Sportoviště
🚶 301 m (4 min)
Hřiště
🚶 136 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.